ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Τ. Κουίκ στον Γ. Παυλίδη.

"Θα συνεργαστώ με τον κ. Παυλίδη σε όλα τα θέματα που θα αναπτύξουν, επιτέλους, την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη. Θα βοηθήσω και ως Βουλευτής. Ταυτόχρονα καλώ τον νέο Περιφερειάρχη να βγει από το σπίτι του και να συστρατευτεί μαζί μου στον αγώνα να σταματήσει το Προξενείο την αντεθνική δράση του. "

Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ....
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ επικοινώνησε πριν από λίγο τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παυλίδη, νέο Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να τον συγχαρεί για την νίκη του.

«Όπως υποσχέθηκα, επανειλημμένως, από την πρώτη στιγμή, είπα στον νέο Περιφερειάρχη, ότι από τη στιγμή που εκείνον εξέλεξαν οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνεργαστώ μαζί του, για το καλό όλης της Περιφέρειας» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων. Και πρόσθεσε:

«Δεσμεύτηκα επίσης ότι, εκτός από την συνεχή παρουσία μας όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειας και διαχειριζόμενος έντιμα τον ρόλο μου ως Περιφερειακού συμβούλου, θα αξιοποιήσω και την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα, για την προώθηση - τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην Βουλή των Ελλήνων - όλων των ζητημάτων εκείνων, που θα χρειαστούν άμεσες και συντονισμένες λύσεις για το καλό και των πέντε νομών.

Φυσικά, δεν θα επιτρέψουμε στον νέο Περιφερειάρχη να ασκήσει τις όποιες επιζήμιες πολιτικές ενδεχομένως να σχεδιάσει, όπως ΕΟΖ, χρυσός, ανοχή στο ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ κλπ.

Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνω ούτε ένα βήμα πίσω στα όσα επανειλημμένα έχω δηλώσει και για τα οποία ήδη αγωνίζομαι, εναντίον των αντεθνικών πρακτικών του Προξενείου. Και καλώ τον κ. Παυλίδη, να βγει από τη σιωπή του και να συγκρουστούμε μαζί, κόντρα στα σχέδια της Άγκυρας και τις μεθοδεύσεις του Προξενείου.

Φαντάζομαι, ότι τα σημερινά αποτελέσματα του DEB θα χτυπήσουν, επιτέλους, καμπανάκι σε αυτούς, που στην Αθήνα - προφανώς από πολιτική ατολμία - δεν στέλνουν στον Τουρκοπράκτορα Πρόξενο, το μήνυμα της άμεσης αντίδρασης μέσα στα πλαίσια των κανόνων της διεθνούς Διπλωματίας.

Όλοι οι συνεργάτες μου κι εγώ θα είμαστε συνεχώς εδώ, στην Περιφέρεια της ΑΜ-Θ, για να δουλέψουμε σκληρά».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 5/27/2014 12:10:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Τ. Κουίκ στον Γ. Παυλίδη. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες