ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Από που σε κρατάει βρε Αντώνη ο Βαγγέλης;

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος.
Ακούγοντας τις εκτιμήσεις των πολιτικών αρχηγών για τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής, στάθηκα στα λόγια του προέδρου του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ και όψιμου αρχηγού της “Ελιάς”, που με το γνωστό επιτιμητικό του προς όλους, ύφος, είπε:

«Ο ελληνικός λαός αντέδρασε με ωριμότητα και σοφία στον α' γύρο και εκτιμώ ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει και στον β' γύρο», υπενθυμίζοντας την απειλή του προς την ΝΔ και τον ...
Σαμαρά, ότι θα πρέπει οι οπαδοί της να ολοκληρώσουν με την ψήφο τους, την συμφωνημένη ανάδειξη «πράσινων» Δημάρχων στους Δήμους Συκεών, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, όπως έπραξαν και στο Δήμο Θέρμης, αφού ήταν κοινό μυστικό ότι υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού, του ΥΜΑΘ, βουλευτών και κομματαρχών της Ανατ. Θεσσαλονίκης και έπρεπε να επανεκλέξουν τον «επαγγελματία» πλέον πασοκικό Δήμαρχο, κ. Θεόδ. Παπαδόπουλο, αφού έχει ήδη συμπληρώσει τριάντα δύο (32) χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (δεκαέξι σαν δήμαρχος και άλλα δεκαέξι σαν κοινοτικός και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης) και πάει ολοταχώς και ανερυθρίαστα για τριάντα εφτά.

Και γράφω «ανερυθρίαστα», διότι όπως πληροφορήθηκα από αναρτήσεις σε τοπικά έντυπα και καταγγελίες κατοίκων των δέκα επτά, περίπου κοινοτήτων του Δήμου Θέρμης, στα τρεισήμισι χρόνια θητείας του ο νυν Δήμαρχος του διευρυμένου καλλικρατικού Δήμου Θέρμης, δεν έκανε ΚΑΝΕΝΑ από τα έργα που ο ίδιος είχε εξαγγείλει, ενώ για την πόλη της Θέρμης εξαντλεί όλη του τη μεγαλοσύνη.
Και παρόλα αυτά τον ξαναψήφισαν, τοις κομματικοίς αρχηγοίς πειθόμενοι.

Ξαναγυρίζοντας στον κ. Βενιζέλο και βλέποντάς τον να λέει αυτά, μου ήρθε στο νου το γνωστό γνωμικό «θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», αφού το κόλπο του εκβιασμού έπιασε και πρέπει να εφαρμοστεί και στο δεύτερο εκλογικό γύρο, ώστε να δώσει την εντύπωση, ότι το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και ο αρχηγός του τα πάει καλά!

Ήδη ο κ. Σαμαράς, πειθαρχώντας στον συνεχιστή των έργων του Γ.Α.Π., κ. Βενιζέλο, ανακοινώνει μέσω Κεδίκογλου, τη στήριξη του κόμματός του, σε κάποιους «πράσινους» υποψήφιους, π.χ. κ.κ. Καμίνη και Σγουρό, με τη δικαιολογία την αποφυγή επικράτησης υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση για διατήρηση σταθερότητας (της καρέκλας του) και ψευδόμενος αναφέρθηκε για συνέχεια της πορείας εξόδου από την κρίση, η οποία δεν άρχισε ποτέ, ενώ σιωπά ένοχα, για τη λαίλαπα των οικονομικών μέτρων που θα εφαρμοστούν αμέσως μετά το πέρας των εκλογών του Μαϊου…

Αυτό που είναι άξιο ψυχιατρικής έρευνας, είναι το πώς οι ψηφοφόροι της ΝΔ, οι οποίοι έχουν κι’ αυτοί υποστεί τις επιπτώσεις των Μνημονίων στο πετσί τους, παρασύρονται και εκτελούν τις προτροπές των «εγκεφάλων» του κόμματός τους, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ.

Επίσης Αντώνη μου, είναι άξιον απορίας και χρήζει ιατρικής έρευνας, το από πού «σε κρατάει» ο χοντρός, και του κάνεις όλα τα χατίρια, αφού για να σε κρατήσει από αυτά που όλοι γνωρίζουμε, θα πρέπει πρωτίστως να τα διαθέτεις,
αν με εννοείς.
Άρα…

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 5/23/2014 02:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Από που σε κρατάει βρε Αντώνη ο Βαγγέλης;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες