ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» για την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Γιάννενα Τώρα και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κος Άρης Μπαρτζώκας ευχαριστούμε θερμά τους περίπου 4.000 πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών που με την ψήφο τους και την προσωπική τους υπέρβαση έδωσαν στην παράταξή μας το ποσοστό του 8,30%, το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει πάρει ανεξάρτητη παράταξη μέχρι σήμερα. Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο με 2 δημοτικούς συμβούλους σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την παράταξή μας και για την πόλη.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τις ...
παρατάξεις «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών» και τους επικεφαλής τους Νίκο Γκόντα και Θωμά Μπέγκα για την πρώτη και δεύτερη θέση που επέτυχαν στις Δημοτικές Εκλογές.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι, τηρώντας τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, δεν θα προτρέψουμε τους πολίτες να ψηφίσουν κάποια συγκεκριμένη από τις δύο παρατάξεις καθώς πιστεύουμε ότι οι ψηφοφόροι μας είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι πολίτες. Όμως προτρέπουμε εντόνως τους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος και στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών καθώς η συμμετοχή σ’ αυτές αποτελεί καθήκον μας και μας καθιστά ενεργούς πολίτες του Δήμου μας.

Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής έδειξαν ότι για ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας το αίτημα για ανανέωση συμπεριφορών και πρακτικών στο Δήμο μας είναι επιτακτικό. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βαδίσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση προτρέπουμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/21/2014 07:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» για την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες