ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Θωμάς Μπέγκας: " Το πρόγραμμά μας…. Το όραμά μας…. "

Το 2011 αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου σε μία περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Τα προβλήματα με τα οποία βρεθήκαμε αντιμέτωποι ήταν πολλά και σύνθετα. Ζητήματα που ήταν απόρροια της κρίσης αλλά ταυτοχρόνως ζητήματα που μας κληροδότησε η κακοδιαχείριση προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου.

Παλέψαμε και πετύχαμε:...

- Οικονομική εξυγίανση του Δήμου.
- Ανακτήθηκε η χαμένη του αξιοπιστία.
- Δεν υπήρξε ούτε ένα ευρώ νέου δανεισμού.
- Αποπληρώθηκαν χρέη και οφειλές προς συμπολίτες μας. Μειώθηκαν τα δημοτικά τέλη. Καθορίστηκε για πρώτη φορά κοινωνικό τιμολόγιο.
- Κερδήθηκε το χαμένο έδαφος στο ΕΣΠΑ. Εκπονήθηκαν μελέτες, εντάχθηκαν, δημοπρατούνται και υλοποιούνται έργα άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ.
- Λειτούργησε ο ΟΚΠΑΠΑ και για πρώτη φορά ασκήθηκε ολοκληρωμένη κοινωνική πολιτική με δράσεις και πρωτοβουλίες που κατέστησαν τα Γιάννινα πρότυπο αλληλεγγύης.
- Εξυγιάνθηκε το Πνευματικό Κέντρο και έχει εξελιχθεί σε μια πραγματική κοιτίδα πολιτισμού. Πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες ποιοτικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Καλλικρατικού Δήμου.
- Λειτούργησε το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης και άνοιξε η εποχή της εξωστρέφειας.
- Λειτουργεί σε ολόκληρο το Δήμο το δίκτυο ευρυζωνικών υποδομών. Διασυνδέθηκαν όλες οι υπηρεσίες, τα σχολεία, τα αγροτικά ιατρεία και υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο από 90 σηµεία στο λεκανοπέδιο..
- Άνοιξε η εποχή της ανακύκλωσης και της ολοκληρωμένης διαχείρισης των αστικών αποβλήτων.
- Διοργανώθηκαν δεκάδες μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 5/05/2014 07:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Θωμάς Μπέγκας: " Το πρόγραμμά μας…. Το όραμά μας…. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες