ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Σημαντικά έργα για τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Σημαντικά έργα που αφορούν τη βελτίωση του οδικού δικτύου, την αγροτική ανάπτυξη αλλά και τον πολιτισμό, προωθούνται στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, με αποφάσεις που έλαβε στη  συνεδρίαση της, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Αναλυτικά:
Δημοπρατήθηκαν τα έργα:
«Στερέωση – Αποκατάσταση Ι.Μ. Αγ. Μαρίνας Χαραυγής Φιλιατών», προϋπολογισμού...
450.000 ευρώ

«Συντήρηση επαρχιακής οδού προς Ανήλιο και σύνδεση με χιονοδρομικό κέντρο», προϋπολογισμού 350.000 ευρώ

«Διαγραμμίσεις στο εθνικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ

«Συντήρηση επαρχιακής οδού προς Πεντόλακκο», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ

«Συντήρηση επαρχιακής οδού προς Θεοδώριανα Άρτας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ

«Ασφαλτοστρώσεις στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καναλακίου, στο 1ο Νηπιαγωγείο Καναλακίου και στην πλατεία της Εκκλησίας του Οικισμού Κορωνόπουλου», προϋπολογισμού 44.000 ευρώ

Ανάδοχοι αναδείχτηκαν για τα έργα:
«Αρδευτικό έργο υψηλής ζώνης Κουκλιών», προϋπολογισμού 360.000 ευρώ (Ανάδοχος: Μαίανδρος Τεχνική & Εμπορική Α.Ε.)

«Βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμήματος επαρχιακής οδού Ανατολική – Κοτομίστα – Παλαιοχώρι», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ (Ανάδοχος: Ιωάννης Ν. Γέροντας)

«Συντήρηση Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κακαβιάς», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ (Ανάδοχος: Μηλιώνης Αθανάσιος)

«Βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμήματος επαρχιακής οδού κόμβος Εθνικής Οδού Βίγλας – Κόνιτσας προς Αρίστη», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (Ανάδοχος: R-V-R Κατασκευαστική ΕΠΕ)

«Αποκατάσταση οδού Μανολιάσα – Μελιγγοί», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ (Ανάδοχος: Αθανάσιος Μηλιώνης)

«Αποκατάσταση οδού σύνδεσης πίστας οδηγών», προϋπολογισμού 80.000 ευρώ (Ανάδοχος: Φάης Δημήτριος)

«Τεχνικά έργα αντιστήριξη ανάντη πρανών της οδού Παππαδάτων Μελιανών (Έργα αποκατάστασης ζημιών από θεομηνίες στην Περιφέρεια Ηπείρου έτους 2013)», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ (Ανάδοχος: Θωμάς Χριστιάς ΕΔΕ)

Επίσης, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναδείχθηκαν οι εργολάβοι για το έργο του από εδάφους ψεκασμού των ελαιοδέντρων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2014 στην Π.Ε. Πρέβεζας. (προϋπολογισμού 99.889,74 ευρώ). Ανάδοχοι ανά τομείς είναι οι: Κωνσταντίνος Δημ. Ζήσης (Τομείς Α', Β΄ και Δ') και Τζίμας Σπ. Θωμάς (Τομείς Γ' και Ε').


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/13/2014 10:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Σημαντικά έργα για τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες