ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Όχι στην εκτροπή του Αώου από την Συμμαχία Ηπειρωτών, από την Κόνιτσα.

Την πλήρη αντίθεσή της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» σε μια ενδεχόμενη εκτροπή του Αώου εξέφρασε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον δήμο Κόνιτσας.

Ο κ. Ζάψας, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ιωαννίνων, Μάκη Χατζηεφραιμίδη, και πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως...
τόσο η «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις» όσο και η «Ήπειρος των Οριζόντων», οι δύο παρατάξεις από τις οποίες προέκυψε η «Συμμαχία Ηπειρωτών», είχαν από την πρώτη στιγμή εκφράσει την αντίθεσή τους, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην εκτροπή του Αώου προκειμένου να κατασκευαστεί στην περιοχή υδροηλεκτρικό φράγμα.


Ο κ. Ζάψας κάλεσε την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή να πάρει κι αυτή ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα, αφού όπως τόνισε, μπορεί στα λόγια να τάσσεται κατά της εκτροπής του Αώου, στην πράξη όμως ήταν η μόνη που υπερψήφισε τη στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων επί του σχεδίου διαχείρισης υδατικών πόρων, το οποίο την περιλαμβάνει.Το κλιμάκιο της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» είχε διαδοχικές συναντήσεις με κατοίκους της Κόνιτσας, ενώ επισκέφτηκε και το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας το οποίο φιλοξενεί παιδιά μέχρι 18 ετών που προέρχονται από χώρες όπου υπάρχουν εμπόλεμες συμπλοκές μέχρι να βρουν πολιτικό άσυλο.
Το απόγευμα θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλα τα χωριά του δήμου Κόνιτσας.

Στα Β. Τζουμέρκα
Το απόγευμα της Παρασκευής κλιμάκιο της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Ζάψα, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, Μάκη Χατζηεφραιμιδή και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους περιόδευσαν στον δήμο Β. Τζουμέρκων όπου τους περίμενε μια πολύ θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας, παρουσίασε τις θέσεις και ανέπτυξε μέρος του προγράμματος της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» για την επόμενη πενταετία της Ηπείρου, τονίζοντας πως στόχος της νέας Περιφερειακής Αρχής πρέπει να είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλης της Περιφέρειας.
Σε ό,τι αφορά ειδικά τα Τζουμέρκα ο κ. Ζάψας, επισήμανε πως το πρώτο μέλημα της Περιφερειακής Αρχής πρέπει να είναι η αναβάθμιση των υποδομών αλλά και η εξασφάλισης ενός σήματος ποιότητας των τοπικών προϊόντων που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.
Το κλιμάκιο της Συμμαχίας Ηπειρωτών περιόδευσε αναλυτικά σε Καλέντζι, Πλαίσια, Μονολίθι, Πλατανούσα, Γέφυρα Πλάκας, Ραφταναίους, Αμπελοχώρι, Χριστούς και Πράμαντα.


Στην Πέρδικα
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Θωμα Δημήτριου και κλιμάκιο υποψηφίων παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της ανακομιδής των λείψανων του Αγ. Αθανασίου Πέρδικας. Ακολούθησε επίσκεψη στην κοινότητα Πέρδικας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/03/2014 09:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Όχι στην εκτροπή του Αώου από την Συμμαχία Ηπειρωτών, από την Κόνιτσα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες