ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Θ. Σκυλακάκης: " Συστηματική αμνήστευση υποθέσεων διαφθοράς με νομοθεσία της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου."

"Ενώ συνεχίζονται οι κατασχέσεις καταθέσεων, μισθών και οι εκποιήσεις περιουσίας των απλών πολιτών για οφειλές μερικών χιλιάδων ευρώ."

Ο Πρόεδρος της Δράσης και ευρωβουλευτής κ. Θ. Σκυλακάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όπως καταγγέλλουν δικαστικοί στην χθεσινή "Καθημερινή", η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ψήφισε πρόσφατα πέντε διαφορετικές διατάξεις με τις οποίες απαλλάσσονται από ποινικές ευθύνες κρατικοί αξιωματούχοι που κατηγορούνται ότι ...
διαχειρίστηκαν παράνομα δημόσιο χρήμα, γίνεται ευρεία «νομιμοποίηση» παράνομων πληρωμών από κρατικούς φορείς και δήμους και καταργείται μια παράγραφος του άρθρου 263 του Ποινικού Κώδικα για τη δωροδοκία κρατικών υπαλλήλων. Αποτέλεσμα, η γενικευμένη παραγραφή ποινικών ευθυνών για σκάνδαλα υπευθύνων των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου που επιχορηγούνται από το κράτος ή από τράπεζες, διάταξης της οποίας επωφελείται και πρώην διευθύνων σύμβουλος στα Ελληνικά Ναυπηγεία, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για διακίνηση «μαύρου χρήματος» στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Η συστηματική αυτή αμνήστευση της διαφθοράς είναι φυσική συνέχεια και συνέπεια της διάταξης που ψήφισε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τον Απρίλιο του 2013 για να αμνηστεύσει τους τραπεζίτες που κατηγορούντο ότι διέπραξαν απιστία σε βαθμό κακουργήματος δίνοντας δανεικά κι αγύριστα στα δύο κόμματα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στη διάρκεια της κρίσης και όταν ήταν βέβαιο και ομολογημένο ότι δεν μπορούσαν να τα αποπληρώσουν.

Αμνηστία που αφορούσε και τους ηθικούς αυτουργούς της απιστίας, δηλαδή τους αξιωματούχους των δύο κομμάτων, η ποινική διαδικασία κατά των οποίων -που προχωρούσε η δικαιοσύνη- διεκόπη και συνεχίζουν να κατέχουν κορυφαίες θέσεις στη διοίκηση του κράτους.

Συμβαίνουν όλα αυτά ενώ οι απλοί πολίτες, 2,6 εκ. φορολογούμενοι, 370 χιλ. ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, εκατομμύρια απλοί πολίτες που αγωνιούν και αγωνίζονται για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους κ.α. απειλούνται ή/και καταδιώκονται αμείλικτα από την κυβέρνηση για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ, με ποινικές διώξεις, κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων και την προετοιμαζόμενη μαζική εκποίηση της περιουσίας τους που θα γίνεται ακόμα και στο 1/3 της «αντικειμενικής» της αξίας.

Τεράστιες ευθύνες για τη συστηματική αμνήστευση της διαφθοράς στην Ελλάδα έχει προφανώς και η ευρωπαϊκή πλευρά, οι γραφειοκράτες της οποίας κάνουν τα στραβά μάτια στην ψήφιση αυτών των διατάξεων, με την πλήρη κάλυψη ως τώρα των πολιτικών τους προϊσταμένων.»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/05/2014 10:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Θ. Σκυλακάκης: " Συστηματική αμνήστευση υποθέσεων διαφθοράς με νομοθεσία της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες