ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Β. Τσικάρης: " Θα προωθήσουμε μικρές δημόσιες μονάδες επεξεργασίας λυματολάσπης. "

Με αφορμή τα παράπονα και τα αιτήματα που εξέθεσαν οι κάτοικοι του Δήμου Ζίτσας, σχετικά με τη δημιουργία της μονάδας επεξεργασίας λυματολάσπης, κατά την επίσκεψη του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσίκαρη στην περιοχή, ο τελευταίος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

"Οι κάτοικοι του δήμου Ζίτσας, αλλά και συνολικά του Λεκανοπεδίου θα μας βρουν αλληλέγγυους και μπροστάρηδες στον αγώνα τους για...
ανακοπή της περαιτέρω οικολογικής υποβάθμισης της περιοχής.
Στο βαθμό που οι πολίτες της Ηπείρου μας εμπιστευτούν τη νέα Περιφερειακή Αρχή δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε να έχει την οποιαδήποτε προοπτική μια τέτοιου μεγέθους μονάδα στην καρδιά του ήδη επιβαρυμένου Λεκανοπεδίου.

Αντίθετα, θα προωθήσουμε μικρές δημόσιες μονάδες επεξεργασίας της λυματολάσπης δίπλα στις μονάδες βιολογικού καθαρισμού σύμφωνα και με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σύμφωνα με αξιόπιστες επιστημονικές μελέτες δημοσίων υπηρεσιών, οι οποίες θα πρέπει να είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για τον ορισμό και της περιοχής που θα επιλεγεί και του μεγέθους της μονάδας που απαιτείται, και όχι, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, που τα ζητήματα αυτά αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα πελατειακής εκμετάλλευσης και επιχειρηματικής κερδοσκοπίας.

Με αφορμή την έγκριση της ΜΠΕ από την επιτροπή της Περιφέρειας θα ήθελα να καυτηριάσω το ρόλο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής η οποία, ενάντια σε κάθε πολιτική και ηθική δεοντολογία, προχώρησε στην έγκρισή της ένα μήνα νωρίτερα από την προθεσμία και αντίθετα με την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ζίτσας.

Η ενέργεια αυτή της Περιφερειακής Αρχής δείχνει ξεκάθαρα το φόβο της για την επερχόμενη ήττα στις εκλογές γι’ αυτό και προσπαθεί να κλείσει τα ανοικτά ζητήματα ιδιαίτερων οικονομικών συμφερόντων. Η συγκεκριμένη περίπτωση θέτει εκ των πραγμάτων θέματα ηθικής, και πολιτικής πρακτικής. Η Περιφερειακή Αρχή –στο σύνολό της-πρέπει να αποφασίσει: Ή θα ασχολείται με την πολιτική ή με τις επιχειρήσεις. Και με τα δύο μαζί δε γίνεται. Αυτές οι πρακτικές γιγάντωσαν το πελατειακό κράτος και έφεραν σήμερα την Ελλάδα στην καταστροφή.

Εμείς, ως Ήπειρος Ανατροπής, καλούμε τους κατοίκους του Δήμου Ζίτσας, τους κατοίκους όλου του Λεκανοπεδίου να καταψηφίσουν την παράταξη Καχριμάνη και τους υποψηφίους της, να γυρίσουν την πλάτη στις νοοτροπίες και τις πρακτικές που ακολουθεί αυτή η παράταξη.

Καλούμε όλους τους Ηπειρώτες να πιστέψουν στην προοπτική μιας αναγεννημένης Ηπείρου, να αποκτήσουν ξανά την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, να στηρίξουν μαζικά την παράταξή μας «Ήπειρος Ανατροπής» και να μας δώσουν την πρωτιά από την πρώτη Κυριακή.

Βασίλης Τσίκαρης
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων
με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής»,
με υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου την Όλγα Γεροβασίλη"


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/05/2014 02:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Β. Τσικάρης: " Θα προωθήσουμε μικρές δημόσιες μονάδες επεξεργασίας λυματολάσπης. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες