ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Επιστολή του Χ. Βούζα στον Διευθυντή του ΟΑΕΔ.

Κύριε Διευθυντά,
επειδή με την αήθη υπόσχεση εξεύρεσης εργασίας, το τελευταίο διάστημα γίνεται έντονη προσπάθεια εξαπάτησης και εκμαυλισμού των ανέργων του Δήμου Ζίτσας, ακόμη και εκείνων που ήδη έχουν προσληφθεί με συμβάσεις 5μηνης ή άλλης διάρκειας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα εάν -εκ του νόμου η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο- υπάρχει δυνατότητα είτε αυτόματης ανανέωσης είτε άμεσης επαναπρόσληψης μετά από συγκεκριμένο μικρό χρονικό διάστημα των ιδίων ατόμων.

Ενημερώστε μας επίσης σχετικά με τη...
διαδικασία αξιολόγησης-ποιος και πως επιλέγει τα άτομα που προσλαμβάνονται με τις εν λόγω συμβάσεις- και εάν και από ποιον υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης ώστε να υποδειχθούν και να επιλεγούν συγκεκριμένα άτομα.

Αναμένουμε το ταχύτερο δυνατόν την απάντησή σας διότι η επιχείρηση εξαπάτησης έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και σε αυτόν τον μηχανισμό εμφανίζεται -από κάποιους συγκεκριμένους υποψηφίους- να «συμπράττει» και το υποκατάστημα Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ.

Να σημειωθεί ότι εάν δεν σταματήσει άμεσα αυτή η αήθης προσπάθεια εμπορίας του ανθρώπινου πόνου και η εκμετάλλευση της δυστυχίας των συνδημοτών μας είμαστε διατεθειμένοι να απευθυνθούμε στον αρμόδιο εισαγγελέα…

Με εκτίμηση
Χρυσόστομος Βούζας
Υπ. Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας

ΠΡΟΣ
ΟΑΕΔ ΚΠΑ Ιωαννίνων
Δοσίου 6, 45333 Ιωάννινα

Κοιν: 1.Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης<\ και πρόνοιας
2.Γραφείο Διοικητή ΟΑΕΔ

===============================================

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας Χρυσόστομος Βούζας αύριο Τρίτη 6 Μαίου, 2014 και ώρα 13:00 θα παρουσιάσει το «Πρόγραμμα Αρχών και θέσεων» καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ψηφοδελτίου της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Δήμου Ζίτσας που θα πάρουν μέρος στις επικείμενες εκλογές για το Δήμο, στα γραφεία μας στην Ελεούσα, πολυτεχνείου 1.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/05/2014 10:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επιστολή του Χ. Βούζα στον Διευθυντή του ΟΑΕΔ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες