ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Γ. Ζάψας: "Θέλουμε το Πανεπιστήμιο επιστημονικό συνεργάτη της Περιφέρειας."

Συνάντηση της "Συμμαχίας Ηπειρωτών" με τον Τρ. Αλμπάνη.

Τη στήριξη της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» στον αγώνα που δίνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα το εκπαιδευτικό του έργο αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει προς τους φοιτητές του εξέφρασε κατά τη συνάντηση που είχε εχθές το μεσημέρι με τον Πρύτανη, Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, ο...
επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας.

Ο κ. Ζάψας συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ιωαννίνων, Μάκη Χατζηεφραιμίδη, και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν το τοπικό μας ΑΕΙ, όπως τους τα μετέφερε ο Πρύτανης.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα της διαθεσιμότητας καθώς 48 υπάλληλοι του πανεπιστημίου βρίσκονται αντιμέτωποι με την απόλυση γιατί το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχει κινήσει καμία διαδικασία για την κινητικότητα τους, κάτι που αντιτίθεται πλήρως στην ίδια τη νομοθεσία.

Από πλευράς της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» τονίστηκε η αναγκαιότητα να τηρηθούν οι νόμοι και να αντιμετωπιστεί το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και οι υπάλληλοι του ισάξια με τα άλλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. «Είμαστε κάθετα αντίθετοι στις απολύσεις και δεν κατανοούμε γιατί δεν προχωρά η κινητικότητα όπως έχει ορίσει ο νομοθέτης», σημείωσε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο κ. Ζάψας. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στάθηκε όμως ειδικά στο ρόλο που πρέπει να παίξει το πανεπιστήμιο σε συνεργασία με την Περιφέρεια για την ανάπτυξη της περιοχής.

«Εμείς θέλουμε το Πανεπιστήμιο ως ειδικό επιστημονικό σύμβουλο για θέματα που αφορούν τις νέες τεχνολογίες, την υγεία το περιβάλλον. Η Ήπειρος δεν είναι τυχαία στην τελευταία θέση της ανάπτυξης. Είναι εκεί ακριβώς επειδή δεν επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και δεν επικεντρώνει την έρευνά της σε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές. Η «Συμμαχία Ηπειρωτών» στηρίζει το έργο του Πανεπιστημίου αλλά και τον δημόσιο χαρακτήρα του δηλώνοντας πως μετά τις εκλογές, όταν και θα είναι η νέα Περιφερειακή Αρχή της Ηπείρου, θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε να συνεχίσει να πρωτοπορεί», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Ζάψας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/13/2014 01:22:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Γ. Ζάψας: "Θέλουμε το Πανεπιστήμιο επιστημονικό συνεργάτη της Περιφέρειας.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες