ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Περιοδεία Συμμαχίας Ηπειρωτών σε Μέτσοβο.

Στα χωριά του Δήμου Μετσόβου περιόδευσε την Κυριακή 4 Μαΐου ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ιωαννίνων, Μάκη Χατζηεφραιμίδη και κλιμάκιο υποψηφίων.

Σκοπός της περιοδείας ήταν να αναδειχτούν τα προβλήματα της περιοχής αλλά και να γίνει γνωστό το πρόγραμμα της παράταξης στους...
κατοίκους του Μετσόβου.

Το κλιμάκιο της Συμμαχίας Ηπειρωτών επισκέφτηκε διαδοχικά τη Χρυσοβίτσα, το Μικρό και Μεγάλο Περιστέρι, τη Μηλιά, το Ανήλιο και φυσικά το Μέτσοβο.
Εκεί είχαν σειρά επαφών με κατοίκους, επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων.

Στη συνάντηση που έγινε με τους πατατοπαραγωγούς της Χρυσοβίτσας αναδείχτηκε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τον αναδασμό των Πολιτσών ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει ολοκληρωθεί με απόλυτη ευθύνη της Περιφέρειας Ηπείρου και παλαιότερα της Νομαρχίας.
Αυτό που τονίστηκε εκ μέρους του κ. Ζάψα είναι το γεγονός πως η σημερινή Περιφερειακή Αρχή μιλά συνεχώς για στήριξη της αγροτικής παραγωγής την ίδια ώρα που χειρίζεται με αδιαφορία ή ακόμα και με ανευθυνότητα το ζήτημα του αναδασμού, όχι μόνο στην Χρυσοβίτσα αλλά και σε άλλες περιοχές της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Σήμερα το απόγευμα η Συμμαχία Ηπειρωτών θα περιοδεύσει σε Βασιλική, Ηλιόκαλη, Λογγάδες, Μπάφρα και Νεοκαισάρια.
Αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα έχει συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο.

Στη 1 θα βρεθούν στο ΚΠΑ του ΟΑΕΔ (όπου θα γίνουν και δηλώσεις), ενώ τέλος στις 2 θα υπάρξει συνάντηση με την Περιφερειακή Διοίκηση του ΟΑΕΔ.
Τέλος το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε Κοσμηρά, Αμπελιά, Πεδινή, Ασφάκα, Καρυές, Πετσάλι, Λαψίστα, Ροδοτόπι, Σερβιανά, Αυγό και Κρυφοβό.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/05/2014 08:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for " Περιοδεία Συμμαχίας Ηπειρωτών σε Μέτσοβο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες