ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Δήλωση της Συμμαχίας Ηπειρωτών για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η παράταξή μας ευχαριστεί ολόψυχα όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας. Μια προσπάθεια έντιμη στο πεδίο της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.

Ο πλούτος της ανεξάρτητης κίνησής μας ήταν οι άξιοι νέοι και έμπειροι πολίτες που συνεργαστήκαμε για τη συγκρότηση της παράταξης και του ψηφοδελτίου της Συμμαχίας Ηπειρωτών στα Γιάννενα, στην Άρτα, στη Θεσπρωτία και ...
στην Πρέβεζα.

Το εγχείρημά μας δεν ήταν εύκολο. Σ' ένα προεκλογικό πολιτικό κλίμα που χαρακτηρίζονταν από κομματική περιχαράκωση και αναζήτηση εκλογικής καταγραφής, η αναζήτηση ειλικρινών συμπράξεων και συμμαχιών με έντονο πολιτικό και αυτοδιοικητικό χαρακτήρα δεν αναγνωρίστηκε ως προτεραιότητα των δημοκρατικών παρατάξεων. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει το σφάλμα αυτών των επιλογών τους.

Το ιδιαίτερο ποσοστό που μας επιφύλαξε η ψήφος των Ηπειρωτών, χωρίς να είναι το επιδιωκόμενο, είναι ελπιδοφόρο. Ας επηρεάσει θετικά το δρόμο μας προς ανοιχτούς ορίζοντες, και τη γόνιμη προσπάθειά μας για μια Ήπειρο ζωής, δημοκρατίας και δημιουργίας,

Για το λόγο αυτό, εμείς θα συνεχίσουμε μαζί με τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν αλλά και μ΄ όλους όσους αναγνωρίσουν έμπρακτα την ανάγκη συνεργασιών για τη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου στο χώρο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Οι επερχόμενες κομματικές αναμετρήσεις, δεν θα μειώσουν την προσπάθειά μας για ευρύτερες συνεργασίες. Γνωρίζουμε πως να αναζητούμε προωθητικές συνθέσεις σε τοπικό επίπεδο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιφέρειας ακόμη και μέσα σε έντονο κλίμα κομματικών αντιπαραθέσεων που αφορά την κεντρική ή την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Θα συνεχίσουμε με επιμονή στο δρόμο αυτό και καλούμε την παράταξη της Όλγας Γεροβασίλη να πράξει ανάλογα.

Συγχαίρουμε τον νικητή Αλέξανδρο Καχριμάνη και του υποσχόμαστε πως θα είμαστε ισχυρή, αυστηρή και ουσιαστική προγραμματική αντιπολίτευση, συμβάλλοντας όχι μόνο με κριτική αλλά και με επεξεργασίες, θέσεις και προτάσεις για την ανάδειξη και επίλυση των μακροχρόνιων προβλημάτων της Ηπείρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/19/2014 09:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δήλωση της Συμμαχίας Ηπειρωτών για τα αποτελέσματα των εκλογών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες