ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ανοιχτή επιστολή του Αντιστράτηγου Α. Γκουρμπάτση στον Β. Κικίλια.

''Προσοχή κ. Υπουργέ, Σας εκθέτουν''.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Παρακολουθώντας την πολιτική πορεία Σας, εκτιμώντας το ήθος που Σας διακρίνει, και γνωρίζοντας τις αξίες και αρχές που πρεσβεύετε αλλά και την εντιμότητα Σας, ως πολιτικού της ''Νέας Γενιάς'', έχω ηθικό τουλάχιστον χρέος, ως...
απόστρατος ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, να Σας προστατεύσω στα πρώτα βήματα Σας, ως Πολιτικού Προϊσταμένου σε ένα πολύ ευαίσθητο για το κοινωνικό σύνολο και τις Συνταγματικά κατοχυρωμένες Δημοκρατικές Αρχές Υπουργείο.

Συγκεκριμένα κάποια αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα και υπηρεσιακοί παράγοντες στην Ηγεσία του Π.Σ, ηθελημένα, για να εκτεθείτε ή έστω ακούσια, από άγνοια, - εγώ εκτιμώ το πρώτο κι έχω τους λόγους μου, αλλά και το δεύτερο είναι επικίνδυνο - δεν φρόντισαν με την ίδια επιμέλεια, όπως με τον προκάτοχό Σας κ. Δένδια, να σας προστατεύσουν και καλύψουν από ενδεχόμενες μελλοντικά δικαστικές περιπέτειες, που μπορεί να Σας οδηγήσει η μίσθωση για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο ακόμη τεσσάρων (4) ελικοπτέρων δασοπυρόσβεσης μεσαίου τύπου από την εταιρεία SKYLLINK, όπως συνέβη την προηγούμενη αντιπυρική περίοδο με τον κ. Δένδια.

Ειδικότερα, ενώ η προηγούμενη πολιτική Ηγεσία φαίνεται, ότι με πρωτοβουλία της Ηγεσίας του Π.Σ, καλύφθηκε δικαστικά, αφού προώθησε σχετική νομοθετική ρύθμιση, που κάλυψε, μεταξύ άλλων θεμάτων, και την επέκταση της Σύμβασης παροχής υπηρεσιών δασοπυρόσβεσης έτους 2012 , με τις ίδιες προϋποθέσεις και όρους, με επτά (7) ελικόπτερα δασοπυρόσβεσης μεσαίου τύπου, από την εταιρεία ''SKYLINK'', και για την αντιπυρική περίοδο έτους 2013, δεν έπραξε το ίδιο για την διανύουσα ήδη από 1 Μαΐου 2014 αντιπυρική περίοδο.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό
Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Π.Σ, ε.α. 
ΠΡΟΣ: Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας
κ. Βασίλη Κικίλια.
ΘΕΜΑ: ''Προσοχή Κ. Υπουργέ, Σας εκθέτουν''


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/19/2014 09:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ανοιχτή επιστολή του Αντιστράτηγου Α. Γκουρμπάτση στον Β. Κικίλια."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες