ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Τι κάνουν οι εισαγγελείς; Ότι δεν κάνουν οι πολιτικοί!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός .
Σύγχρονοι Έλληνες πολιτικοί… Μπουμπούκια…Τι τύχη δε να μας κυβερνούν τα συγκεκριμένα άτομα σε καιρό ανείπωτης κρίσης… Και πόσο τυχεροί είμαστε που μας σώζουν… Που πονάνε για εμάς…

Που θέλει ο κύριος Αντώνης «μας» να διορθώσει τις αδικίες…
Άσχετο αν ο ίδιος φέρει την ευθύνη για πάρα...
πολλές από αυτές…

Όμως ο κακός ο κ. Σόιμπλε δεν του επιτρέπει να τις διορθώσει.
Οι τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού πολιτικού είναι του τύπου «σκάσε και κολύμπα»…
Τι να κάνουμε…
 Τα αφεντικά είναι σκληρά…

Αλλά πόσο καλοί είναι Θεέ μου οι δικοί μας πολιτικοί και όλοι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε!
Και κυρίως τι αγώνα δίνουν για την καταπολέμηση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής που μαστίζει τη χώρα.
Δεν έχουν επιλέξει τον εύκολο δρόμο του να «ξεσκίσουν» (έτσι είναι ο επιστημονικός όρος) φορολογικά, φορομπηχτικά, με απειλές, με φυλακίσεις, με κατασχέσεις τους απλούς πολίτες, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους…

Επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο του να πατάξουν την διαφθορά, την μεγάλη φοροδιαφυγή!
Πως;
Με το να το λένε βρε παιδάκι μου, να το δηλώνουν…
Δεν σου αρκεί αυτό εσένα Ελληνικέ λαέ που δεν ικανοποιείσαι με τίποτα;
Ντροπή!

Διαβάσαμε προχθές στον Κυριακάτικο τύπο για τις επιτυχίες του ΣΔΟΕ με την λίστα Λαγκάρντ, με την λίστα των εμβασμάτων και τα λαβράκια που έχουν εντοπιστεί. Εκατομμύρια, εκατομμυρίων σε φοροδιαφυγή, σε πρόστιμα!

Και θα πει κανένας «μπράβο στο Υπουργείο Οικονομικών, μπράβο στον κ. Θεοχάρη, στον κ. Στουρνάρα…».
Τι δουλειά κάνουν και αυτοί…

Κατ’ αρχήν τα «μπράβο» αξίζουν σε όλους εκείνους που έδωσαν αγώνα, μάχη, ίδρωσαν, μάτωσαν …για να κρύψουν όμως την Λίστα Λαγκάρντ!
Που την είχαν κρίνει ως «μη αξιοποιήσιμη» ή που δεν έκαναν τίποτα για να την αξιοποιήσουν άμεσα όπως οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Διώτης, Καπελέρης, Βενιζέλος, Στουρνάρας και τόσοι άλλοι.

Τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες λίστες όπως πχ αυτή με τα εμβάσματα με τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό Έλληνες την εποχή της κρίσης.
Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας…
Αυτό το ποιόν έχουνε…

Τώρα, ποιοι είναι οι εισαγγελείς μας;…
Ή τουλάχιστον κάποιοι εξ αυτών…
Πιθανότατα οι περισσότεροι εξ υμών δεν γνωρίζουν σε ποιους οφείλονται τα σημερινά εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα του ΣΔΟΕ. Δεν οφείλονται φυσικά ούτε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, ούτε καν στην φυσική ηγεσία του ΣΔΟΕ. Οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην δουλειά που έχουν κάνει τρεις εισαγγελείς.

Συγκεκριμένα οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κκ Π. Αθανασίου και Γαλ. Μπρής και ο Επίκουρος Οικονομικός Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης…

Τι έκαναν;
 Τον Φεβρουάριο οι Εισαγγελείς πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έδωσαν απευθείας οδηγίες και εντολές προς τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για το τι πρέπει να κάνουν, ποιους να ελέγξουν και μέσα σε χρονικό όριο δύο μηνών!
Ότι δεν έγινε σε τρία χρόνια το βλέπουμε τώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

Μάλιστα ήταν τόσος ο πανικός στο Υπουργείο Οικονομικών από τις ενέργειες των Εισαγγελέων όπου μόλις λίγες ημέρες μετά ο κ. Στουρνάρας είχε συνάντηση με τους κκ Αθανασίου και Δραγάτση για το θέμα αυτό.
Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να του άρεσαν καθόλου οι ενέργειες αυτές αλλά τι να κάνει;

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της κοροϊδίας τους προς τον λαό αυτό, με αφορμή την κριτική ότι δεν έχει εισπραχθεί ακόμη ούτε ένα ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ, ο υπουργός τον Φεβρουάριο ζήτησε υπομονή και τόνισε ότι «είμαστε κράτος δικαίου και εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες που έχουν οι φορολογούμενοι».
Προσέξτε, το κράτος εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που έχουν οι φορολογούμενοι, όχι οι φορολογούμενοι…

Πως το λέει ο λαός;
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα ημέρες κοσκινίζει…

Αλλά και αυτοί οι εισαγγελείς μυαλό δεν βάζουν…
Πάει ο εισαγγελέας και ασκεί δίωξη για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του ν.1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, προς τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Ο διοικητής του ΙΚΑ έδωσε διπλή εντολή να αρθεί η κατάσχεση εις χείρας των τραπεζών των λογαριασμών εταιρείας Σούπερ Μάρκετ με αποτέλεσμα ενώ η εταιρεία να χρωστά περί τα 18,25 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ, να χαθούν σε λίγα βράδια εκατομμύρια ευρώ που θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει στα ταμεία του πολύπαθου ΙΚΑ.

Και ερχόμαστε στο σήμερα.
 Πριν από μερικές ημέρες στο νομοσχέδιο για την «καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας», πέρασε η συγκυβέρνηση τροπολογία η οποία εξαιρεί τα Ναυπηγεία Σύρου και Ελευσίνας από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και επιπλέον αναστέλλει κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντίον των υπευθύνων για όλες τις ναυπηγικές επιχειρήσεις για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία!

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Σύρου είναι ο «αδελφός μας», πρώην στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης, Νίκος Ταβουλάρης!

Έτσι γίνονται οι καθαρές δουλειές κύριε Σπυρόπουλε του ΙΚΑ.
Με νομοσχέδια…
Δεν κάνεις από μόνος σου ότι θέλεις…
Υπάρχουν προϋποθέσεις…

Είσαι ή ήσουν συνεργάτης του κ. Σαμαρά;
Έστω της Πολιτικής Άνοιξης;

Διώκεσαι ποινικά;
Κανένα πρόβλημα για την συγκυβέρνηση!
Μια (ν)τροπολογία είναι αρκετή….
Κατά τα άλλα ο κ. Σαμαράς έχει δώσει εντολή να μην έρχονται τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια!

Αυτοί είναι οι έντιμοι, οι σωτήρες, οι αναμορφωτές της χώρας!

Πάντως εμείς με την απορία θα μείνουμε!
Θα ψηφιστεί ποτέ στην χώρα μας κανένα νομοσχέδιο για την κακοποίηση των Ελλήνων από τους πολιτικούς;

Και κάτι τελευταίο για τους Εισαγγελείς…
Επειδή τελευταία ακούγονται κάποιες υστερικές κραυγές εναντίον κάποιων εισαγγελέων και μιας «εισαγγελίνας» ότι «κυνηγούν» επιχειρηματίες και ότι πιθανόν εξυπηρετούν και επιχειρηματικά παιχνίδια θα σημειώσουμε τα εξής.

 Διερωτάται ένας φωνακλάς πως ξέρει πχ η «εισαγγελίνα» ποια είναι η αξία ενός καναλιού από τις σειρές του;
Είναι πολύ απλό, γιατί το «έργο» αυτό έχει ξαναπαιχτεί και με άλλο τηλεοπτικό κανάλι…
 Παλιό το κόλπο…

Όσον αφορά δε που βρήκαν τις γνώσεις οι εισαγγελείς για να αξιολογήσουν σειρές, οικονομικές ενέργειες, πρακτικές κλπ και εδώ η απάντηση είναι απλή.

Δυστυχώς για πολλούς δημοσιογράφους, για αυτούς που είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, υπάρχουν εισαγγελείς που διαβάζουν, μελετούν, ενημερώνονται για τα πάντα, κάνουν παραλλήλως μεταπτυχιακά, γράφουν επιστημονικά συγγράμματα και έχουν και άριστους συμβούλους…

Δεν κάθονται απλά σε ένα καθρέπτη για να προσέχουν το πώς βγαίνουν στο γυαλί…
Ούτε κάνουν και μαθήματα υποκριτικής άνευ διδασκάλου…

Τι να κάνουμε;
Κάποιοι πρέπει να σώζουν και την αξιοπρέπεια αυτής της χώρας…
Και αυτοί είναι οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς…


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/03/2014 10:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τι κάνουν οι εισαγγελείς; Ότι δεν κάνουν οι πολιτικοί! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες