ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Τα φερέφωνα της Δύσης άθελά τους αποκαλύπτουν τα εγκλήματα των ναζιστών στην Ουκρανία.

Δεν είναι νεοναζί, αλλά ναζί. 
Υπάρχουν και δρουν στην Ουκρανία αδιάλειπτα από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, με την αρωγή κάποιων χωρών του εξωτερικού.   Για να αναδειχθούν σε ρυθμιστές, η ΕΕ συναίνεσε στην ανατροπή του φιλορώσου ηγέτη της Ουκρανίας. 

Σήμερα ο «Δεξιός Τομέας» ελέγχει το ίδιο το κοινοβούλιο της ...
χώρας...

Του Tony Cartalucci
Καναδικό ιστολόγιο Land Destroyer Report
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!
Είναι τόσα τα εγκλήματα που διαπράττονται από το τέλος του χειμώνα στην Ουκρανία, που τα προπαγανδιστικά φερέφωνα του State Department είναι αδύνατον να τα συμμαζέψουν και να τα κρύψουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα αμερικανικό περιοδικό, το οποίο επιβεβαίωσε την δράση του ναζιστικού «Δεξιού Τομέα» στην ανατολική Ουκρανία, τις απαγωγές δημοσιογράφων από τους παραστρατιωτικούς ναζιστές και την απ’ ευθείας συνεργασία τους με το καθεστώς του Κιέβου.
Το περιοδικό “Interpreter”(«Διερμηνέας») είναι ένα ιδιαίτερης σημασίας «πόνημα» του αμερικανικού «Ινστιτούτου της Σύγχρονης Ρωσίας». Με τον όρο «Σύγχρονη Ρωσία», οι δημιουργοί του εννοούν τη Ρωσία, όπως θα την ήθελαν η Wall Street και το Λονδίνο. Το «ίδρυμα» αυτό διοικείται από έκλυτους δισεκατομμυριούχους της ρωσικής ολιγαρχίας, τον εδώ και χρόνια καταδικασθέντα και συνεργάτη των Δυτικών Μιχαήλ Χοντορόφσκι, τον γιο του, και διάφορους λομπίστες της Ουάσιγκτον.

Μεταξύ των μελών του ινστιτούτου είναι και η γνωστή και μη εξαιρετέα Κάθριν Α. Φιτσπάτρικ, με ιστορικό συνεργασίας με τον τομέα προπαγάνδας του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών και τα γνωστά ραδιοφωνικά φερέφωνα Radio Free Europe και Radio Liberty.
Το “Interpreter” δεν προσπαθεί καν να κρύψει την ταυτότητά του. Είναι ένας «κόμβος (παρα)πληροφόρησης», ο οποίος διαχέει συστηματικά αντιρωσική προπαγάνδα. Προβάλλεται δε και προάγεται από τις γνωστές ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, National Endowment for Democracy (NED) και Freedom House, και οι δύο από τις οποίες χρηματοδοτούνται και από το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σε ανάρτηση ιστοσελίδας του εν λόγω περιοδικού, με τίτλο «Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ζητά συγγνώμη για τις ψευδείς δηλώσεις του σχετικά με το θέμα του λευκού φωσφόρου» , ανακαλύπτουμε το μέγεθος της προπαγάνδας που μας «ταΐζει» ο συγκεκριμένος ιστότοπος. Αμέσως μετά την ανάγνωση της ανάρτησης αυτής, έχουμε ανακαλύψει ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ούτε κατά διάνοια δεν προέβη σε κάποια «συγγνώμη». Αντίθετα, πληροφορούμαστε ότι αυτό που στην πραγματικότητα έγινε είναι ένα έγκλημα πολέμου που διέπραξαν νεοναζί του «Δεξιού Τομέα», παραστρατιωτικοί που εργάζονται για λογαριασμό της «Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας» του καθεστώτος του Κιέβου (SBU).

Ο «Δεξιός Τομέας» συνέλαβε τους δημοσιογράφους, τους ανέκρινε, και τους εξανάγκασε να προβούν σε κάποια ομολογία. Στη συνέχεια, ο «Τομέας» ισχυρίστηκε ότι οι δημοσιογράφοι συνεργάζονταν με το ρωσικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η δια της βίας ομολογία τους συνιστά επίσημη δημόσια συγγνώμη για τις «ψευδείς» δηλώσεις τους. Τέλος, παρέδωσε τους συλληφθέντες δημοσιογράφους στην «Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας» (SBU).
Όταν κάποια διαδικτυακά και άλλα μέσα αρνούνται να μεταδώσουν την εκδοχή των γεγονότων όπως θα την ήθελε το Κίεβο, ο «Δεξιός Τομέας» λαμβάνει εντολή να τους εξαναγκάζει, με το πιστόλι στον κρόταφο, να «ομολογούν» ακριβώς αυτά που θέλει να ακούσετε. Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε έναν από τους δύο Ρώσους δημοσιογράφους που κρατούνται όμηροι των φασιστικών στοιχείων του «Δεξιού Τομέα» την ώρα που επιχειρούσαν να τον κάνουν να «ομολογήσει».

Στην ανάρτηση του προπαγανδιστικού “Interpeter” αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
«Στη συνέχεια, τα ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση του Κιέβου μετέδωσαν ένα βίντεο που δείχνει έναν από τους δημοσιογράφους που κρατούνται, τον Εβγκένι Νταβίντοφ, να ομολογεί, ενώ ήταν ακόμα σε καθεστώς αιχμαλωσίας, ότι εξαναγκάστηκε από συντάκτες στη Μόσχα, να συμπεριλάβει στα ρεπορτάζ του ψευδείς πληροφορίες. Είπε ακόμη ότι στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν ήταν καν στο Σλαβιάνσκ όταν έγινε το μοντάζ του ρεπορτάζ και δεν είχε τραβήξει κανένα βίντεο από την πόλη».

Αλλά – εδώ σίγουρα κάτι τους ξέφυγε – λίγο παρακάτω στην ίδια ανάρτηση, οι συντάκτες παραδέχονται:
«Οι δύο ανταποκριτές του Zvezda, του τηλεοπτικού καναλιού του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Εβγκένι Νταβίντοφ και Νικήτα Κονασένκοφ, είχαν συλληφθεί στις 14 Ιουνίου έξω από το Σλαβιάνσκ, σύμφωνα με πληροφορίες του στρατιωτικού σκέλους του «Δεξιού Τομέα», μέλη του οποίου τους μετέφεραν στην «Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας» (SBU), όπου ανακρίθηκαν ως ύποπτοι για κατασκοπεία».

Αντί να αποδεικνύει την χρήση ή μη λευκού φωσφόρου στην ανατολική Ουκρανία, η προπαγανδιστική αυτή ανάρτηση αποδεικνύει, με τη μεγαλύτερη έλλειψη στοιχειώδους ευφυίας, ότι αντίθετα, οι ναζιστές του «Δεξιού Τομέα» εξακολουθούν να δρουν και να λειτουργούν στην ανατολική Ουκρανία, διαπράττοντας εγκλήματα, όπως αυτό της απαγωγής δημοσιογράφων ως ομήρων, πάντα σε στενή συνεργασία με το καθεστώς του Κιέβου.Όσον αφορά την εικαζόμενη χρήση λευκού φωσφόρου, όσα μεταδόθηκαν στο σχετικό ρεπορτάζ του RussiaToday και όσα δήλωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι απαιτούν οπωσδήποτε την άμεση διεξαγωγή έρευνας.

Αλλά ενώ η υποτιθέμενη χρήση λευκού φωσφόρου αμφισβητείται ακόμη και από μερικά μέσα Δυτικών χωρών, ο βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών, και μάλιστα αραιοκατοικημένων, από τις αεροπορικές δυνάμεις και το πυροβολικό στην ανατολική Ουκρανία και επιβεβαιώνεται , και είναι σε εξέλιξη .Και ενώ τα προπαγανδιστικά μέσα του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών αδυνατούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τη χρήση λευκού φωσφόρου από το καθεστώς του Κιέβου εναντίον του λαού της ανατολικής Ουκρανίας, η προπαγάνδα τους αποκαλύπτει, ότι το βάναυσο, βαριά οπλισμένο, ναζιστικό στρατιωτικό σκέλος του «Δεξιού Τομέα» εξακολουθεί να δρα ελεύθερα σε ολόκληρη την Ουκρανία και σε άρρηκτη συνεργασία με το καθεστώς του Κιέβου.
Μπορεί ελάχιστοι να διαβάζουν το περιοδικό "The Interpreter," αλλά μια σύντομη ματιά στις σελίδες του αποκαλύπτει μια ανησυχητική πραγματικότητα.
Οι ανοιχτά εκφραζόμενες θέσεις του υπέρ της αντιρωσικής προπαγάνδας των ναζιστών, η διαστρέβλωση των δεδομένων για την απαγωγή και παράνομη κράτηση των Ρώσων δημοσιογράφων, και η συγκάλυψη των θηριωδιών που έχει διαπράξει το εγκάθετο από τις ΗΠΑ και την ΕΕ καθεστώς στο Κίεβο, επαναλαμβάνονται και αναπαράγονται σχεδόν αυτολεξεί από όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Δύσης - από το BBC, το CNN, έως όλες τις σελίδες εφημερίδων και περιοδικών της Δύσης.

Ωστόσο, παρ’ όλο που ελάχιστοι διαβάζουν το περιοδικό και την ιστοσελίδα του “Interpreter”, είναι ακόμη λιγότεροι εκείνοι που συνειδητοποιούν ότι το έντυπο αυτό είναι η κύρια πηγή πολλών από τα ψέματα που μεταδίδουν αλυσιδωτά όλα τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, για τη Ρωσία, την Ουκρανία, και άλλες χώρες τις οποίες οι Δυτικοί πασχίζουν συστηματικά να περικυκλώσουν και να ελέγξουν, με απώτατο στόχο την υπονόμευση της Ρωσίας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/27/2014 03:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τα φερέφωνα της Δύσης άθελά τους αποκαλύπτουν τα εγκλήματα των ναζιστών στην Ουκρανία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες