ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Οι εξελίξεις με τα δρομολόγια της Κόνιτσας του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Έπειτα από επιστολή στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και τη δημοσίευσή της (Επιστολή στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.) στις 12/6, το ΚΤΕΛ ανακοίνωσε πως έπειτα από το τελευταίο συμβούλιο που είχε το Δ.Σ. του, αποφάσισε τα δρομολόγια να παραμείνουν ως έχουν μέχρι και τις 1 Ιουλίου.

Διατυπώθηκε, δε, η άποψη και το σκεπτικό πως "τα σχολεία τελείωσαν και, τουλάχιστον, οι ....
 εκπαιδευτικοί σταματούν να μετακινούνται τις συγκεκριμένες ώρες  και πως από τη λίστα επιβατών του ΚΤΕΛ προκύπτει πως μόνον 2-3 πολίτες χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια."

Τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και φυσικά αυτό είναι εις γνώσιν του ΚΤΕΛ, εφόσον προηγουμένως είχε σταλεί επιστολή με συλλογή υπογραφών από τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα εν λόγω δρομολόγια.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την επιστολή των πολιτών προς το ΚΤΕΛ για να μπορέσει ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η επιστολή αριθμεί 21 ονόματα (τα οποία έχουμε σβήσει στη φωτό που βλέπετε για ευνόητους λόγους) και υπογραφές που χρησιμοποιούν το δρομολόγιο Κόνιτσα - Ιωάννινα των 14:30.

Φυσικά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό ισχύει σε καθημερινή βάση, αλλά η επιστολή αυτή καθαυτή είναι πειστήριο.

'Ηδη η επιστολή (πριν από το Δ.Σ.) είναι υπ΄ όψιν του ΚΤΕΛ.
Αναμένουμε τώρα και την απόφαση των δρομολογίων για έπειτα της 1ης Ιουλίου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/26/2014 11:03:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Οι εξελίξεις με τα δρομολόγια της Κόνιτσας του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες