ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Επιστολή στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Σχετικά με e-mails αναγνωστών μας για τα θερινά δρομολόγια. Υπ΄ όψιν Προέδρου και μελών Δ.Σ.

Καλή σας μέρα.
Σας στέλνουμε αυτό το e-mail έπειτα από αλλεπάλληλα e-mails αναγνωστών μας για τις φημολογούμενες αλλαγές  ωραρίου των δρομολογίων της γραμμής της Κόνιτσας. Οι διαμαρτυρίες γίνονται για το πρωινό δρομολόγιο των 7 και το μεταμεσημβρινό των 2,5.

Έπειτα από ρεπορτάζ που κάναμε διαπιστώσαμε πως όντως αυτά τα δύο δρομολόγια εξυπηρετούν την πλειοψηφία των...
εργαζομένων στην πόλη.
Οι εναπομείνασες δημόσιες υπηρεσίες, οι τράπεζες, το Ίδρυμα και ο Δήμος λειτουργούν από τις 8 έως τις 2.  Το παραπάνω ωράριο είναι αντικειμενικά εκμεταλλεύσιμο και έχουν προσαρμοσθεί πλέον και μερικοί ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Είναι λογικό επομένως να αντιδρούν οι πολίτες όταν φημολογείται η μεταφορά των δρομολογίων στις 5 το πρωί αλλά και τις 1,5 το μεσημέρι.

Το ωράριο εργασίας των παραπάνω εργαζομένων δεν αλλάζει το καλοκαίρι και είναι αναμφισβήτητο ότι το ΚΤΕΛ λειτουργεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών - πελατών του.

Τα e-mails είναι στη διάθεσή σας, δεν σας τα προωθούμε προς το παρόν, παρά μόνον αν μας τα ζητήσετε.
Τα περισσότερα, δε, είναι "καυστικά" του τύπου "γιατί στις μιάμιση; για να πάνε οι οδηγοί για μπάνιο νωρίτερα;"

Όπως και να χει όμως, καταλαβαίνοντας πως είστε γνώστες, θέλουμε να σας τονίσουμε πως η Κόνιτσα ήδη έχει δοκιμαστεί και παραμεληθεί πολύ από το Αθηνοκεντρικό κράτος.
Είναι τουλάχιστον οξύμωρο φορείς και συνεταιρισμοί κοινής ωφέλειας να κρατούν ιδία στάση.

Επομένως παρακαλείσθε να επανεξετάσετε τα ωράρια των συγκεκριμένων δρομολογίων προς όφελος των πολιτών.

Με εκτίμηση
Τρύφωνας Τιπούρτης
δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ .


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 6/12/2014 01:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Επιστολή στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες