ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ενημερωτική εκδήλωση στα Γιάννενα. Σπουδές για όσους θέλουν εργάζονται.

Στις 12 Ιουνίου θα πραγματοιήσουμα στα Ιωάννινα δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης και συμβούλευσης για σπουδές (πτυχία και μεταπτυχιακά).

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για σπουδές με πλήρη φοίτηση αλλά και εξ αποστάσεως, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Θα το εκτιμήσουμε εντελώς ιδιαίτερα εάν δώσετε τη δυνατότητα στους αναγνώστες σας να παραστούν προβάλοντας την εκδήλώσή μας.
Σας ευχαριστούμε και θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας ...
γνωρίσουμε από κοντά.

H τεχνολογία έχει μεταμορφώσει τη μάθηση και δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού της κλασικής διδασκαλίας μέσα στην τάξη και της «σύνδεσης» του σπουδαστή με την τάξη του και τους διδάσκοντες όποτε επιθυμεί και έχει τον απαραίτητο χρόνο.

Οι σπουδαστές έχουν την εκπληκτική δυνατότητα να συνεχίζουν τη εργασία τους, αναπτύσσοντας παράλληλα τις γνώσεις τους και τα προσόντα τους. Δεν είναι μόνοι γιατί έχουν συνέχεια βοήθεια από το πανεπιστήμιο και τον τοπικό συνεργάτη του, δηλαδή την iCon .

Η πρόσβαση στη μάθηση έχει γίνει πιο «δημοκρατική» και ισότιμη γιατί σήμερα μπορεί κανείς:

1. να σπουδάσει από τη χώρα του (και ακόμη από το σπίτι του) με ένα από τα πλέον φημισμένα Πανεπιστήμια του κόσμου (2% των καλύτερων Πανεπιστημίων του Κόσμου)

2. να έχει σαφώς μικρότερο κόστος από ότι εάν είχε άσκοπα μετακινηθεί στη έδρα του πανεπιστημίου 3. να μην εγκαταλείψει την εργασία του, οπότε αυτοχρηματοδοτεί τις σπουδές του

4. να μην χάνει καμία ευκαιρία που μπορεί να του παρουσιασθεί για μετακίνηση σε άλλη θέση εργασίας, πόλη ή χώρα, γιατί το πρόγραμμα και η τάξη τον ακολουθούν

5. να έχει τη δυνατότατα συμμετοχής σε διδασκαλία στις τάξεις της iCon και μάλιστα με ρυθμό και σε ώρες απόλυτα εξυπηρετικές για εργαζόμενους, αλλά και να χρησιμοποιεί τις εκπληκτικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου (webinars, chat rooms, e-library, εβδομαδιαίο εξατομικευμένο πλάνο μελέτης, σύστημα συνεχούς αυτό-αξιολόγησης, ώστε να προσδιορίζει τα σημεία στα οποία χρειάζεται υποστήριξη)

6. να κανονίζει ο ίδιος ευέλικτα τον ρυθμό εκπαίδευσης, εξετάσεων, πληρωμών και ολοκλήρωσης σπουδών

7. να εφαρμόζει άμεσα στην εργασία του τη νέα γνώση που αποκτά, οπότε δεν είναι απλή θεωρία που «παπαγαλίζει», αλλά γίνεται χρησιμότατη πρακτική που δεν την ξεχνά ποτέ

8. να είναι μέλος μίας πραγματικά διεθνούς τάξης, γεγονός που τον εκπαιδεύει και τον προετοιμάζει για τις πραγματικές διεθνείς συνθήκες της αγοράς εργασίας και του δίνει τη δυνατότητα για διεθνή δικτύωση (networking) παράλληλα με τις σπουδές, αλλά και μετά την αποφοίτηση

9. να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της iCon που υποστηρίζει εξατομικευμένα (και όχι μαζικά) τον κάθε σπουδαστή, αφού κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες, προσωπικότητα και προηγούμενη γνώση και εμπειρία και τέλος

10. να εξασφαλίσει τα προνομιακα δίδακτρα που έχει συμφωνήσει η iCon με το Πανεπιστήμιο για την Ελλάδα

Το Πτυχίο ή το Μεταπτυχιακό που επιθυμείτε είναι δικό ΣΑΣ. Εμείς θα σας δώσουμε τα μέσα και την υποστήριξη για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.
Ελάτε την Πέμπτη 12 Ιουνίου στα Ιωάννινα να συζητήσουμε το δικό σας πρόγραμμα. Κρατήστε θέση στο Tηλ. 2109248534 icon.gr e-mail: info@icon.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/10/2014 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ενημερωτική εκδήλωση στα Γιάννενα. Σπουδές για όσους θέλουν εργάζονται."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες