ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Πανηπειρωτική σύσκεψη της "Ήπειρος Ανατροπής".

Στην άμεση συγκρότηση συντονιστικής γραμματείας, αλλά και θεματικών επιτροπών που θα παρακολουθούν στενά και θα εκφράζουν τις θέσεις της, στις δράσεις και την λειτουργία της Περιφέρειας Ηπείρου, προχωρά άμεσα η παράταξη Ήπειρος Ανατροπής.

Αυτό αποφασίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα στα Λιθαρίτσια στα Γιάννενα, σε Πανηπειρωτική σύσκεψη της παράταξης, στην...
οποία συμμετείχαν η επικεφαλής Όλγα Γεροβασίλη, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι της παράταξης.

Τονίστηκε ιδιαίτερα, τόσο από την κ. Γεροβασίλη, όσο και από τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην σύσκεψη, η ανάγκη να υπάρχει καθημερινή, ενεργή, δυναμική παρουσία της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Επικοινωνώντας τις προτάσεις της και προωθώντας λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.
Από την 1η Σεπτεμβρίου, ένα νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα διαμορφώνει τους όρους με τους οποίους θα πορευθεί η Ήπειρος μέσα στην δεινή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, όχι μόνο με τους 10 εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της, αλλά και με τα μέλη της, θα βρίσκεται εκεί, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, για να δώσει μαζί και δίπλα με τους συμπολίτες μας τον αγώνα για την ανασυγκρότηση και την προκοπή του τόπου μας.

Με γόνιμη αντιπολίτευση και προτάσεις, αλλά και αντιστεκόμενη, όπου και όποτε χρειάζεται, με δράσεις και παρεμβάσεις, μαζί και δίπλα με τους συμπολίτες μας. Προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον, τα δημόσια αγαθά, την διαφάνεια και την διασφάλιση όρων ίσης και δίκαιης μεταχείρισης όλων των πολιτών. Για να γίνει η Ήπειρος χώρος ανάπτυξης και ζωής για όλους τους κατοίκους της.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 6/19/2014 11:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πανηπειρωτική σύσκεψη της "Ήπειρος Ανατροπής"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες