ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Απάντηση του Υπουργού Παδείας στον Σ. Καλογιάννη για το Λύκειο της Ζωσιμαίας.

Δεν έχει κατατεθεί αίτημα από το Λύκειο της Ζωσιμαίας, ώστε να ενταχθεί στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία, απαντά ο Υπουργός Παιδείας στον Σταύρο Καλογιάννη.

Ειδικότερα, απαντώντας στην Ερώτηση (7750/2014) που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης, με θέμα την ένταξη του Λυκείου της Ζωσιμαίας Σχολής στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία, ο Υπουργός Παιδείας και ...
Θρησκευμάτων κ. Κ. Αρβανιτόπουλος απάντησε ότι:
«… για το Λύκειο της Ζωσιμαίας Σχολής σας γνωρίζουμε ότι δεν έχει κατατεθεί έως τώρα αίτημα αξιολόγησής της ούτε στην αρχική διαδικασία αξιολόγησης των σχολικών μονάδων για το χαρακτηρισμό τους ως ΠΠΣ – κατά την πρώτη εφαρμογή του Ν. 3966/11 – αλλά ούτε και στο πλαίσιο των τροπολογιών του εν λόγω νόμου με τους Ν. 4072/12 και 4186/2013».

Και συνεχίζει ο Υπουργός:
«Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να λειτουργεί και Λύκειο της Ζωσιμαίας Σχολής ως Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο, το Υ.ΠΑΙ.Θ, λαμβάνοντας υπόψη τα σχετικά δεδομένα, σχεδιάζει την ίδρυση ΠΠ Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής ώστε να υλοποιηθεί ο σκοπός του ΠΠΣ ως ενιαία σχολική μονάδα, καθώς λειτουργούν ήδη τα ΠΠ Δημοτικά Σχολεία και το ΠΠ Γυμνάσιο».

Ο Σταύρος Καλογιάννης για την εξέλιξη αυτή δήλωσε: «Αποτελεί θετικό γεγονός ότι το Υπουργείο σχεδιάζει την ίδρυση Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής. Η προσφορά – εκπαιδευτική, πνευματική, πολιτιστική – της Ζωσιμαίας Σχολής είναι σπουδαία. Οφείλει όμως και το Λύκειο της Ζωσιμαίας να κάνει το αυτονόητο, να υποβάλει σχετικό αίτημα».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/03/2014 01:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Απάντηση του Υπουργού Παδείας στον Σ. Καλογιάννη για το Λύκειο της Ζωσιμαίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες