ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Επίσκεψη του Μ. Κασσή στο εργοτάξιο της Ιονίας Οδού στην Πέρδικα.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής επισκέφτηκε σήμερα μαζί με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το εργοτάξιο της Ιόνιας οδού στην περιοχή της Πέρδικας και συμμετείχε σε σύσκεψη με την ανάδοχο εταιρία και την υπηρεσία, κατά την οποία οποία ενημερώθηκε για την πρόοδο του έργου.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης και ενημέρωσης που έλαβε προέβη στην ακόλουθη δήλωση:...

«Σήμερα επισκέφτηκα με τον αρμόδιο Υπουργό το εργοτάξιο της Ιόνιας οδού στην Πέρδικα και διαπίστωσα, μετά και από ενημέρωση των αρμοδίων, πως το έργο είναι σε πλήρη εξέλιξη σε όλο του το μήκος και ιδιαίτερα στο κομμάτι των Ιωαννίνων, καθώς οι όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις έχουν ξεπεραστεί. Μάλιστα είναι εφικτός ο στόχος περάτωσης του έργου στο τέλος του 2015,συμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Σχετικά με τον δρόμο που θα συνδέει την Ιόνια Οδό με την Κακαβιά ,ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή τμημάτων του δρόμου με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αναφορικά με το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, που το προηγούμενο διάστημα ήταν σε απραξία, ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και φαίνεται εφικτό να ολοκληρωθεί και αυτό το έργο στο τέλος του 2015.
Για τον Ε-65, που θα συνδέει την Καλαμπάκα με την Εγνατία Οδό, ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε πως ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις έτσι ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ποιο σύντομα.

Τέλος, θα ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά για μια πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, και σχετίζεται με την ανακοίνωση του Υπουργού για την κατασκευή του Κόμβου εισόδου-εξόδου μετά τη γέφυρα του Αράχθου και πριν την σήραγγα του Δρίσκου, εκεί όπου η Εγνατία συναντά την πάλαια Εθνική Οδό Ιωαννίνων Θεσσαλονίκης. Για αυτό το θέμα αγωνίστηκα από την εποχή που ήμουν δήμαρχος Περάματος και σήμερα δίνεται οριστική λύση.

Η λύση αυτή θα συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής καθώς θα λειτουργήσει η υφιστάμενη Εθνική Οδός ως παρακαμπτήρια της πόλης των Ιωαννίνων αλλά και του Νοτιοανατολικού Λεκανοπεδίου. Επίσης με την υιοθέτηση της λύσης αυτής θα έχουμε καλύτερη σύνδεση με την Αλβανία, με το αεροδρόμιο το οποίο θα δέχεται πλέον και διεθνείς πτήσεις, αλλά και με την βιομηχανική περιοχή, αποφεύγοντας το κέντρο της πόλης.»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/20/2014 09:49:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for " Επίσκεψη του Μ. Κασσή στο εργοτάξιο της Ιονίας Οδού στην Πέρδικα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες