ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

"Κατάληψη" στο Ίδρυμα της Κόνιτσας από τους συμβασιούχους υπαλλήλους.

Σε καθεστώς κατάληψης τελεί από σήμερα το πρωί το Ίδρυμα της Κόνιτσας, που τόσος λόγος έχει γίνει περί αυτού στο παρελθόν, από τους συmβασιούχους υπαλλήλους του Προγράμματος της Μέριμνας.

Οι υπάλληλοι έχουν κλειδώσει τα μαγειρεία και την αίθουσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών διεκδικώντας και απαιτώντας με ...
αυτό τον τρόπο άμεση λύση στα πρόλημά τους εφόσον όλες οι ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας έως τώρα δεν έχουν αποτέλεσμα.

Οι συνεχόμενες συσκέψεις, η παραίτηση του πρώην Προέδρου κου Τσάνη, ο τοποθέτηση προσωρινού Προέδρου και οι υποσχέσεις του Υπουργείου πως θα βρεθεί λύση αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά γεγονότα.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει πολιτκή θέληση για το πρόβλημα του Ιδρύματος.
Οι συμβασιούχοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2013, οι προμηθευτές επίσης απλήρωτοι και οι φιλοξενούμενοι ανήλικοι σε κίνδυνο.

Παρακάτω δείτε επιστολή των υπαλλήλων που μας στάλθηκε:

Είμαστε 14 εργαζόμενοι -συμβασιούχοι (διοικητικό προσωπικό, κοινωνική υπηρεσία, καθηγητές, φύλακες, μάγειρες, νομικό και βοηθητικό προσωπικό) στον ξενώνα φιλοξενίας ανήλικων ασυνόδευτων αλλοδαπών που λειτουργεί στο πρώην Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων στην Κόνιτσα. 

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέχρι και σήμερα από τον Οκτώβριο του 2013 απλήρωτοι, καταβάλλοντας τις εισφορές μας στο τεβε και συνεισφέροντας και από την τσέπη μας στην σίτιση των παιδιών καθώς δεν ανανεώνεται η επιχορήγηση από το υπουργείο εργασίας. 

Λύσεις στο πρόβλημά μας έχουν προταθεί αλλά δεν έχουν υλοποιηθεί ενισχύοντας το πρόβλημα μας. 

Καταγγέλλουμε ότι πλέον δεν υπάρχει πρόβλεψη για σίτιση, ένδυση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασυνόδευτων ανηλίκων θέτοντας τους ανηλίκους σε κίνδυνο. 

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κλείσουν μόνο τον ξενώνα της Κόνιτσας τη στιγμή που υπάρχουν τεράστια κύματα μεταναστών και για ποιο λόγο θέλουν να το κλείσουν; 

Τι θα γίνει με τους συμβασιούχους που χρωστάνε στο τέβε αφού δεν πληρώνονται; 

Τι θα γίνει με τα χρέη που υπάρχουν στην αγορά της Κόνιτσας; 

Τι θα γίνει με το μόνιμο προσωπικό; 

Τι θα γίνει με τους ασυνόδευτους ανηλίκους; 

Απαιτούμε απαντήσεις καθώς το κλείσιμο του ξενώνα οδηγεί σε κατάρρευση ολόκληρη την κοινωνία της Κόνιτσας.

Μετά τιμής,
οι απλήρωτοι υπάλληλοι, γεμάτοι φρούδες υποσχέσεις.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/26/2014 03:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

1 σχόλια for ""Κατάληψη" στο Ίδρυμα της Κόνιτσας από τους συμβασιούχους υπαλλήλους. "

  1. Ανώνυμος

    οπως ειναι απληρωτοι οι συμβασιουχοι στο κεντρο προστασιας του παιδιου κονιτσας,ειναι απληρωτα και τα νυχτερινα ,κυριακες και τα εξαιρεσιμα και τα εκτος εδρας των δημοσιων που εργαζονται στο ιδρυμα απο τον οκτωβριο του 13 και που ειναι αναγκασμενοι να εργαζονται σε καθηκοντα που δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο τους,με οτι αυτο συνεπαγεται για την ασφαλη λειτουργεια της δομης1

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες