ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Κάτι λάθη που γίνονται σε αυτόν τον τόπο!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός .
Συγνώμη λάθος… Δεν είναι τίτλος κάποιας κωμωδίας….
Είναι δυστυχώς η επικεφαλίδα που αποτυπώνει το πώς διοικείται αυτή η χώρα.

Και βέβαια το λάθος είναι η εύκολη λύση για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.
Συγνώμη λάθος, πέθανε ο ασθενής…
Τεράστια ανακούφιση τα ...
λόγια αυτά του γιατρού προς κάποιον που έχασε από ιατρικό λάθος τον δικό του άνθρωπο!

Έτσι και η κυβέρνηση.
Λάθος! Τι να κάνουμε; Π
ροφανώς όμως αγνοούν οι πολιτικοί αστέρες (αστέρες όχι με την έννοια της ικανότητας αλλά γιατί βρίσκονται σε άλλο …γαλαξία, ούτε καν χώρα!!!) την περίφημη ρήση ενός πραγματικού πολιτικού, του Τζων Κέννεντυ που είχε πει ότι «ένα λάθος γίνεται σφάλμα μόνο όταν προτιμήσουμε να μην το διορθώσουμε».

Στον τόπο μας τα «λάθη» διορθώνονται όταν πιαστεί κάποιος με την γίδα στον ώμο…
Αλλιώς, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, την Βουλή για παράδειγμα όπου ψηφίζονται τέρατα και σημεία, δεν αναγνωρίζεται κανένα λάθος!

Κλασσικό παράδειγμα η τελευταία περίπτωση με την τροπολογία που πέρασε με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ με την οποία το κακούργημα δημοσίου υπαλλήλου, υπαλλήλου ΜΚΟ, κρατικού λειτουργού κλπ για διασπάθιση δημόσιου χρήματος μετατρέπεται σε πλημμέλημα. Και δεν πάει να λέει ο κ. Τζαβάρας, ο νεοδημοκράτης βουλευτής ότι ντρέπεται που το ψηφίσαμε, ο Μπάμπης (ο κ. Αθανασίου, ο πρώην δικαστικός λειτουργός και νυν υπουργός της δικαιοσύνης) του απάντησε «έχεις δίκαιο εκ παραδρομής μπήκε»…

Και φυσικά εκ παραδρομής, περνώντας από πέντε σημεία ελέγχου θα αθωωθούν κάποιοι επίορκοι, μιζαδόροι, τρέχα γύρευε τι άλλο μπορεί να αποδειχθεί ότι ήταν!

Για να καταλάβει κανείς πόσο «βιτρίνα» είναι τα όσα πράττουν στην κυβέρνηση και στα αρμόδια όργανα θα αναφέρουμε ένα μικρό παράδειγμα.

Σάλος έγινε αυτές τις ημέρες με την κλοπή των καυσίμων από την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο.
Υπολογίζεται ότι τα αεροπορικά καύσιμα που κλάπηκαν είναι μεταξύ 36.000 και 50.000 λίτρων.
Την υπόθεση ανέλαβε το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ όπου και διαλεύκανε την υπόθεση. Ωραία και καλά.

Μια άλλη υπόθεση με καύσιμα, του 6ου Στόλου στην Σούδα, τον Ιούνιο του 2013, την είχε αναλάβει το ΣΔΟΕ.
Έμαθε ποτέ κανείς κάτι για την υπόθεση αυτή…
Τι έγινε; Άκρα του τάφου σιωπή…
Γιατί άραγε;

Από την άλλη κοντεύει να πιάσει μούχλα μια άλλη υπεξαίρεση καυσίμων, 10.000 λίτρων αυτή την φορά, από την Πυροσβεστική Ακαδημία.
Η ΕΔΕ που διεξάγεται έχει πιάσει… ρίζες, τόσα χρόνια τώρα!
Μόνο καρπούς δεν έχει βγάλει….
 Στην περίπτωση αυτή δεν ανακατεύτηκε ούτε το Εσωτερικών Υποθέσεων, ούτε το ΣΔΟΕ, ούτε τίποτα.

Και μάλιστα προσφάτως διαβάσαμε και ένα καινούργιο δημοσίευμα που αναφέρεται και πάλι σε «απώλεια» (κλοπή είναι αλλά το γράφουμε κομψά…) καυσίμων από το Πυροσβεστικό Σώμα και συγκεκριμένα στις υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου!

Προφανώς η Πυροσβεστική ανήκει σε κάποιο άλλο κράτος, για αυτό και δεν αναλαμβάνουν να ξεκαθαρίσουν το τι συμβαίνει οι αρμόδιες υπηρεσίες όπως το ΣΔΟΕ, των Εσωτερικών Υποθέσεων κλπ.

Έτσι διαιωνίζεται ότι τυχόν σάπιο υπάρχει στο πολύπαθο και αμαρτωλό αυτό Σώμα.
Το πόσο αμαρτωλό είναι θα το δείξουν οι δικαστικές αποφάσεις για όλες τις διώξεις που εκκρεμούν αυτή την στιγμή.
Μάλλον έχει κάποιο καθεστώς ανεξαρτησίας το ΠΣ σε στυλ Αγίου Όρους ή Βατικανό!

Για αυτό προάγονται υπόδικοι αξιωματικοί, για αυτό γίνονται τα μύρια όσα με τα μισθωμένα ελικόπτερα…

 Γιατί κάποιος υπεύθυνος πολιτικός προϊστάμενος ξέρετε τι θα έκανε το ολιγότερο;
Θα διέταζε ενδελεχή έλεγχο σε όλες τις μονάδες πχ για τα καύσιμα που έχουν καταναλωθεί από το Σώμα… και τότε θα βλέπαμε τα αποτελέσματα…
Και φυσικά με το πρώτο κρούσμα διαφθοράς κλπ θα «έκοβε κεφάλια»…

Αλλά τα καύσιμα μας μάραναν;
 Εδώ βγαίνει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την Ελλάδα και γράφει τα μύρια όσα αρνητικά και η είδηση περνά στα μέσα των ολιγαρχών σε μονόστηλα.

 Εδώ βγαίνει η εφημερίδα Wall Street Journal με τίτλο: «Πού είναι η συγγνώμη του Δ.Ν.Τ προς την Ελλάδα;» με αφορμή την συγγνώμη που ζήτησε η Κριστίν Λαγκάρντ την προηγούμενη εβδομάδα από την Βρετανία, και εδώ δεν μιλά κανείς.

Αντιθέτως βγαίνει ο κ. Τόμσεν και συνεχίζει τις απειλές νέων μέτρων αν δεν προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις!

Ποιες μεταρρυθμίσεις;
Αυτές στις οποίες τα έχουν κάνει θάλασσα;
Με τις μειώσεις των μισθών, τα γάλατα, το ψωμί, τις τιμές των τροφίμων;

Ο κυβερνητικός θίασος ένα πράγμα έχει στο μυαλό του και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το πώς θα την σκαπουλάρει!
Ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα πληρώσει το τίμημα.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή δεν είναι οικονομικό.
 Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η πνευματική πενία που υπάρχει.
Η έλλειψη πνευματικών, πολιτικών ταγών που θα βοηθούσαν αυτό το κράτος και την κοινωνία να ορθοποδήσει.

 Μάλιστα διαβάσαμε ένα δημοσίευμα του πολύ καλού ομογενειακού blog pappaspost.com που αναφερόταν στην βοήθεια που προσέφεραν οι Έλληνες προς τους Εβραίους στην διάρκεια των διώξεων τους από τον Χίτλερ.

Οι δικοί μας εδώ υπογράφουν ότι επιβάλλει η Τρόικα και αδιαμαρτύρητα…
 Όταν ο ναζί Γερμανός στρατηγός Στροπ απείλησε τον τότε Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό, για την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στον Χίτλερ για την διώξεις των Εβραίων (ο μοναδικός Ευρωπαίος θρησκευτικός ηγέτης που είχε την τόλμη να το πράξει) ότι θα τον τουφεκίσει, η απάντηση του Δαμασκηνού ήταν ότι
«οι ιεράρχες της Ελλάδες δεν τουφεκίζονται, απαγχονίζονται… 
Παρακαλώ να σεβαστείτε την παράδοση…»!

Να γιατί μας μισούν …κάποιοι….
Να γιατί δεν θα σηκώσουμε κεφάλι όσο δεν έχουμε Δαμασκηνούς αλλά Ιερώνυμους, Σαμαράδες, Βενιζέλους, και άλλους πολλούς!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 6/16/2014 09:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Κάτι λάθη που γίνονται σε αυτόν τον τόπο! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες