ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Εκδήλωση από το Κ.Π.Ε.Φιλιππιάδας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

" Ενεργός πολίτης: Δρω για το σχολείο, τη γειτονιά, το δάσος, την κοντινή μου παραλία ή τον αρχαιολογικό χώρο του τόπου μου".

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, οργανώνει στις 5 Ιουνίου 2014, 9.30 π.μ., στη ...
Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, την τελική εκδήλωση των δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, τον Υπεύθυνο Σχολ. Δραστ. Πρέβεζας, τους Σχολικούς Συμβούλους Π. Ε. Πρέβεζας, το Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού και το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης Πρέβεζας. Η συνολική δράση εντάσσεται στο θεματικό έτος της Unesco για τον ενεργό πολίτη και έχει θέμα:

« Ενεργός πολίτης: Δρω για το σχολείο, τη γειτονιά, το δάσος, την κοντινή μου παραλία ή τον αρχαιολογικό χώρο του τόπου μου»
Το πρόγραμμα της τελικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:
9:30-9:40 Προσέλευση-τακτοποίηση αναρτήσεων σε ταμπλό

9:40-9:50 Καλωσόρισμα στη εκδήλωση, «Οι στόχοι της εκδήλωσης», Νάστου Μαριάννα, Υπεύθυνη ΚΠΕ Φιλιππιάδας

9:50-10:00 Χαιρετισμός της εκδήλωσης, Ηλιόπουλος Δημήτρης, Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας

10:00-10:10 Χαιρετισμός της εκδήλωσης, Καστάνη Κωνσταντίνα, Σχολική Σύμβουλος Α/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας

10:10-10:20 Χαιρετισμός της εκδήλωσης, Νασοθύμιος Θοδωρής, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας

10:20-10:30 Μια εισαγωγή

10:30-10:45 11ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας (κα Τσάγγα Όλγα) «Διαμόρφωση της σχολικής αυλής μας»

10:45-10:55 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας «Το περιβολάκι στην αυλή μας»

10:55-11:10 9ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας (Μάρκου Αγγελική-Ράπτη Κυριακή) «Ο παππούς κι η γιαγιά αφηγούνται»

11:10-11:30 1ο Νηπιαγωγείο Πάργας (Βάσση Χριστίνα) «Εσωτερικό περιβάλλον και οργάνωση χώρου: Μια παιδαγωγική προσέγγιση στην προσχολική αγωγή»

11:30-11:45 Διάλειμμα

11:45-12:00 Παρουσιάσεις πόστερ των συμμετεχόντων στη δράση σχολείων:
- 1ο Δημοτικό Σχολείο Καναλακίου: «Μικροί και μεγάλοι σε δράση»
- Νηπιαγωγείο Καστροσυκιάς: «Η παραλία πριν και μετά»
- 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας: «Τα παιδιά γράφουν για το περιβάλλον»
- 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας: «Δράσεις στο δάσος και στην αυλή μας»
- 7ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας (Βαγγελάκη Κων/να, Λέκκα Ναταλία)
- «Φροντίζω, Σέβομαι και Αγαπώ το περιβάλλον»

12:00-12:15 «Γνωριμία με το Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού», Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/03/2014 01:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Εκδήλωση από το Κ.Π.Ε.Φιλιππιάδας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες