ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ραχήλ Μακρή: " Μαριονέτα ο πρωθυπουργός...

... υποκύπτει στις πιέσεις για την εαρινή σύναξη των πρασινοφρουρών σε κυβερνητικούς θώκους."

Στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος ανασχηματισμού ο κ. Σαμαράς εκτέλεσε πειθήνια τις εντολές Βενιζέλου για άμεση ή έμμεση ανάθεση όλων των σημαντικών Υπουργείων στους εκλεκτούς ενός κόμματος μηδενικού αντικρίσματος στην...
κοινωνία. Το κύκνειο άσμα του κομματικού μορφώματος που ονομάστηκε Ελιά για να παραγράψει τα χρέη κακοδιαχείρισης και πιθανής απάτης, διαφημίζεται από τα στελέχη του ως νίκη άξια θριαμβευτικής ασπίδας.

Σε μια από τις τελευταίες επιδρομές στον κρατικό μηχανισμό, υπουργοποιούνται όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν κάνουν παρέα στον κ. Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Η Πολιτική άνοιξη του κ. Σαμαρά αποδεικνύεται πολύ λίγη σε ικανότητες και πολύ μικρή σε ανάστημα για να σταματήσει την κάθοδο των μυρίων που ελέγχουν τις αναθέσεις των Υποδομών, τις επιχορηγήσεις της Παιδείας, τα κονδύλια για το Περιβάλλον, το μέλλον της Ενέργειας και όλα όσα τους ανατέθηκαν με τον ανασχηματισμό της Συγκυβέρνησης.

Στη ύστατη κίνηση εντυπωσιασμού δημιουργείται ένα προπέτασμα καπνού από πρόσωπο έκπληξη στο Υπουργείο Οικονομικών. Ένα Υπουργείο που λαμβάνει από την τρόικα διαταγές για την δημοσιονομική πολιτική και εκτελεί την κοινή νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο νέος τσάρος της οικονομίας είναι γυμνός από αρμοδιότητες, παρά την περί του αντιθέτου διαφήμιση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένουμε ότι η ανάγκη αλλαγής επικεντρώνεται στις πολιτικές και όχι στα πρόσωπα. Ο Ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά τις συνέπειες μιας Συγκυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ουτοπίας με την διαφθορά ενός πρώην σοσιαλιστικού κόμματος.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα βολέματα των κομματικά πειθαρχημένων, ούτε οι μεταγραφές της ντροπής. Παλεύουμε για την ανατροπή της Κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, θυσιάζοντας το μέλλον όλων εμάς των υπολοίπων.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/10/2014 08:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ραχήλ Μακρή: " Μαριονέτα ο πρωθυπουργός..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες