ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Ρ. Μακρή: " Καρκινοβατεί το σύστημα υγείας του Νομού Κοζάνης."

Συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κ. Ραχήλ Μακρή η Επίκαιρη ερώτηση με θέμα «Καρκινοβατεί η Υγεία στο Νομό Κοζάνης εξαιτίας της κυβερνητικής εντατικής αδιαφορίας και προχειρότητας» κατά την οποία τέθηκε το σοβαρότατο θέμα της έλλειψης πολλών ειδικοτήτων και ειδικά αναισθησιολόγων από τα Νοσοκομεία Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο.

Ο Υπουργός Υγείας περιέγραψε την υπάρχουσα κατάσταση και δεσμεύθηκε ότι το πρόβλημα θα λυθεί λέγοντας ότι...
«Προσλήψεις μονίμων γιατρών είχαμε να κάνουμε στη χώρα από το 2011 και στις πρώτες τετρακόσιες που κάναμε βάλαμε αμέσως και στην Κοζάνη, ακριβώς γιατί θεωρούμε ότι αυτό που λέτε είναι σωστό και έχουν δίκιο οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται.

Στο αναισθησιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου της Κοζάνης προβλέπονται επί του οργανισμού συνολικά πέντε γιατροί: διευθυντές, επιμελητές Β΄ και ειδικευόμενοι. Σήμερα υπηρετούν τρεις, γιατί έχουμε τις απώλειες των δύο που είπαμε προηγουμένως.

Στο αναισθησιολογικό τμήμα της Πτολεμαΐδας προβλέπονται συνολικά τέσσερις ιατροί και υπηρετούν τρεις. Αυτή είναι η κατάσταση που συμβαίνει σήμερα». Σχετικά με το «Ιατρείο πόνου» ο Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε ότι «προφανώς θα ξαναλειτουργήσει το Ιατρείο Πόνου». Η κ. Μακρή επισήμανε στον Υπουργό Υγείας ότι «οφείλετε πραγματικά να σκύψετε με σοβαρότητα σε όλα αυτά εξαιτίας της ιδιαιτερότητας που έχει η Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα ο Νομός της Κοζάνης. Ο οποιοσδήποτε, λοιπόν, σώφρων άνθρωπος θα περίμενε η πολιτεία γενικά να έχει μεριμνήσει για να μην έχουμε τα φαινόμενα τα οποία μας αναφέρατε.

Καταλαβαίνω ότι είναι ανθρώπινο και δεν μπορείτε εσείς να ξέρετε και να προβλέψετε αν έχει αρρωστήσει ένας γιατρός ή δεν έχει αρρωστήσει, ωστόσο όμως δεν μπορεί να φτάνουμε σε αυτά τα αποτελέσματα ακόμη και έτσι. Αντί, λοιπόν, των γενικόλογων αυτών απαντήσεων και γενικά των μη ουσιαστικών παρεμβάσεων, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι τόσο σοβαρές ασθένειες όπως είναι η νεοπλασία δεν αφήνουν περιθώρια ανούσιων πειραματισμών και γενικά προσεγγίσεων μέτρησης του οικονομικού κόστους έναντι της ζωής των χιλιάδων πολιτών».

Ο Υπουργός Υγείας παραδέχτηκε στο σύνολο τα λεγόμενα της κ. Μακρή και μάλιστα, έθεσε και τον εαυτό του προ των ευθυνών λέγοντας ότι «Μακάρι να ήμουν αναισθησιολόγος να καλύψω εγώ τη θέση στην Κοζάνη».

Εάν το Υπουργείο Υγείας δεν προβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε μόνιμη λύση του προβλήματος, η Βουλευτής θα επανέλθει με απαίτηση δυναμικότερες ενέργειες.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 6/05/2014 02:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ρ. Μακρή: " Καρκινοβατεί το σύστημα υγείας του Νομού Κοζάνης.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες