ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Συνέδριο της Ευρασιατικής Ένωσης τον Οκτώβριο στην Αθήνα.

Συστράτευση του Βουλευτή Γαβριήλ Αβραμίδη.
Συνέδριο της Ευρασιατικής Ένωσης τον ερχόμενο Οκτώβρη στην Αθήνα, προγραμματίζουν από κοινού το Πατριωτικό Μέτωπο και η Ευρασιατική Λαϊκή Ένωση, (ΟΚΑ), διεθνής φορέας συντονισμού των διεθνών πολιτικών οργανώσεων που πρόσκεινται στην ένωση/όραμα του ηγέτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαδίμηρου Πούτιν.

Στο συνέδριο αυτό, όπου θα γίνει εκτενής ανάλυση των...
στόχων αλλά και του χρονοδιαγράμματος της ολοκλήρωσης της Ευρασιατικής Ένωσης, θα κληθούν να παραβρεθούν, όλοι οι πολιτικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί φορείς της χώρας.

Την ίδια ώρα, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλες τις Πατριωτικές Δημοκρατικές Δυνάμεις της Ελλάδας, να συσπειρωθούν σε μια ενιαία πρόταση, οριστικής φραγής της πορείας προς την ολική καταστροφή την οποία έχει πάρει η χώρα, με τις επιλογές ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑΣ, εγχώριων εκφραστών τους. Μια πρόταση, η οποία δείχνει την διέξοδο από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε, πέρα και μακριά από την Ευρώπη των τοκογλύφων και προς την Ευρασία των Λαών.

Σε μια παράλληλη σημερινή εξέλιξη, δήλωση βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έρχεται να ανοίξει πια και το κεφάλαιο της αναγκαίας εκείνης συμπαράταξης των πολιτικών δυνάμεων, που θα οδηγήσει προς αυτήν την διέξοδο.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, αναφέρει:
«Αγαπητέ φίλε Σταύρο, Σε συγχαίρω για τη συνεχή ανάδειξη του ζητήματος της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (Ε.Ο.Ε.) και τη σημασία που μπορεί να έχει για τη χώρα μας.
Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου χαιρετίζω την ιστορική συμφωνία της Αστανά για την ίδρυση της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, που αποτελεί όραμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Είναι σημαντικό πως, η συμφωνία των τριών ιδρυτικών χωρών θα συμβάλλει στη νέα περιφερειακή ολοκλήρωση, ενώ θα υπάρχει πλήρης ανεξαρτησία των χωρών. Ως Έλληνας πατριώτης και Ευρωπαίος αντιφεντεραλιστής, έχοντας θεμελιώδη αντίθεση με την Ευρώπη των τραπεζιτών και τη γερμανοποίηση της Ε.Ε., θεωρώ πως η προοπτική της σύνδεσής μας με την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, ανοίγει νέους ορίζοντες για το μέλλον της χώρας μας και την ευημερία του λαού μας».

Σε απαντητική του επιστολή, ο Πρόεδρος του ΠΑΜ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Αβραμίδη, χαρακτήρισε την κίνησή του «ως μία ιστορική δήλωση, η οποία ανοίγει επιτέλους την πόρτα, για περαιτέρω συσπείρωση των Πατριωτικών/Δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου, για την οριστική δρομολόγηση της εξόδου από την κρίση που βιώνουμε, ως Λαός και ως Πατρίδα».

Πατριωτικό Μέτωπο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/24/2014 02:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Συνέδριο της Ευρασιατικής Ένωσης τον Οκτώβριο στην Αθήνα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες