ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Πατριωτικό Μέτωπο: " Πούτιν ή Ομπάμα/ΕΕ; "

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού, επιλέγει τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμηρο Πούτιν, στο ερώτημα "Πούτιν ή Ομπάμα/Ευρωπαϊκή Ένωση".

Αυτό το εντυπωσιακό στοιχείο προκύπτει από την προκαταρκτική/δειγματοληπτική έρευνα/μέτρηση που διενήργησε το Πατριωτικό Μέτωπο, σε δείγμα 1100 Ελλήνων πολιτών, λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές.
Τα αποτελέσματα αυτά, είναι αντικείμενο συζήτησης σήμερα στη ...
Μόσχα, μεταξύ του κλιμακίου του Πατριωτικού Μετώπου και παραγόντων της Ευρασιατικής Ένωσης.

Να προσθέσουμε εδώ πως την ίδια ώρα, το Κίνημα, έχει ήδη υποβάλλει στην Βρετανική εταιρία δημοσκοπήσεων Alpha Research αίτημα για διενέργεια επιστημονικής πλέον έρευνας, με αντικείμενο τη μέτρηση των διαθέσεων/προθέσεων του ελληνικού Λαού, απέναντι στην προοπτική της Ευρασιατικής Ένωσης.

Ακόμη να επισημάνουμε ότι, έρευνα/μέτρηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, διενήργησε η έγκυρη βρετανική Alpha Research στη γειτονική Βουλγαρία, και το αποτέλεσμα έδειξε πως το 22% του Βουλγαρικού Λαού, επιθυμεί αποχώρηση από την ΕΕ και ένταξη στην Ευρασιατική Ένωση. Οράματος του Βλαδίμηρου Πούτιν, για Ένωση των Λαών και των Κρατών, από το Δουβλίνο, έως το Βλαδιβοστόκ.

Η δημοσκόπηση της Alpha Research που πραγματοποιήθηκε τέλη Απριλίου, δείχνει επίσης ότι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του Putin στη Βουλγαρία είναι οπαδοί του εθνικιστικού κόμματος Ataka (38%), του Σοσιαλιστικού Κόμματος (34%) και του ABV, ενός νέου αριστερού κόμματος που ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο Georgi Parvanov (34%). Ενός φάσματος δηλαδή πολιτών, που προέρχονται από τον ευρύ πατριωτικό χώρο, στον οποίο απευθύνεται και το Πατριωτικό Μέτωπο.

Όλα δείχνουν πως ο αγώνας του Πατριωτικού Μετώπου, για συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου, με στόχο την επιστροφή της χώρας στις ιστορικές και φυσικές της συμμαχίες, θα δείξει τους εντυπωσιακούς καρπούς της, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πατριωτικό Μέτωπο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 6/05/2014 10:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο: " Πούτιν ή Ομπάμα/ΕΕ; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες