ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

RunGreece Ιωάννινα 2014 – Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και την ευγενική χορηγία της WIND (η οποία είναι ο μεγάλος χορηγός της σειράς αγώνων RunGreece και την ευχαριστούμε θερμά) διοργάνωσε και φέτος, την Κυριακή 11 Μαϊου 2014, αγώνες δρόμου πόλης με την επωνυμία «Run Greece Ιωάννινα 2014».

Οι αγώνες αυτοί είχαν μεγάλη επιτυχία και κατά γενική...
ομολογία ήταν μια γιορτή για την πόλη των Ιωαννίνων. Για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκε να συμμετέχουν και βοηθήσουν πολλοί φορείς της πόλης των Ιωαννίνων αλλά και της Περιφέρειας. Σ’ αυτή τη διαδικασία η δικής σας προσωπική βοήθεια που πραγματώθηκε με τη συμμετοχή σας ήταν καταλυτική.

Αγαπητοί Συμπατριώτες, γνωρίζετε και εσείς ότι σε τέτοιους μαζικούς αγώνες το σπουδαιότερο πράγμα είναι η ασφάλεια των συμμετεχόντων, η εν γένει ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς και η προβολή του που σαφώς βοηθά στην προβολή της πόλης και της Ηπείρου γενικότερα.

Στα δύο πρώτα δηλαδή στην ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα βοήθησαν οι παρακάτω φορείς της πόλης και της περιφέρειας. Οι συνδιοργανωτές (Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμος Ιωαννιτών), οι φορείς της πόλης (8η Μεραρχία, Τροχαία Ιωαννίνων, ΕΚΑΒ, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης), τα σωματεία στίβου της πόλης (ΑΓΣΙ, ΕΚΑ Δωδώνη, Σπάρτακος, Σύλλογος Δρομέων, Ποσειδώνας), η Ένωση Κριτών στίβου, οι εθελοντικοί οργανισμοί της πόλης (Σώμα Σαμαρειτών Ε. Σ., Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών, Paguristas) και το Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας. Οι οποίοι με το υλικό και το προσωπικό, που ευχαρίστως μας διέθεσαν και φέτος, έκαναν τη διεξαγωγή, αυτού του πολύ σπουδαίου για την πόλη των Ιωαννίνων και την Ήπειρο αγώνα, δυνατή και ασφαλή.

Το ανθρώπινο δυναμικό που μας παρασχέθηκε όχι μόνο επιτέλεσε, το καθήκον του σαν βοηθού του αγώνα, αλλά κυρίως με την άριστη συνεργασία που είχε με τους διοργανωτές και τις άλλες υπηρεσίες του αγώνα, την εργατικότητά του, την ευγένειά του και την θέληση να προσφέρει, υπερέβη κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Τους συγχαίρουμε, τους ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς και είμαστε βέβαιοι ότι αξίζουν κάθε επαίνου.

Αλλά, Αγαπητοί Συμπατριώτες, τίποτε από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό να γίνει χωρίς τη δική σας συμμετοχή. Ούτε η διεξαγωγή του αγώνα, ούτε η προβολή του και κατ’ επέκταση η προβολή της πόλης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, θα ήταν δυνατή. Με την αθρόα συμμετοχή σας δώσατε, και φέτος, ουσία και περιεχόμενο, στον τόσο σημαντικό αυτό αγώνα για την Ήπειρο και τα Γιάννενα. Ήμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή σας, και αν κρίνουμε από το βλέμμα σας κατά τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα του τερματισμού, ήμαστε βέβαιοι ότι και εσείς το χαρήκατε ιδιαίτερα.

Πέρσι σας καλέσαμε να στηρίξετε τον αγώνα της περιοχής μας και να αποδείξουμε όλοι μαζί, ακόμη και σ’ αυτούς που δεν το πίστευαν, ότι όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε και να τερματίσουμε στον αγώνα. Με τη συμμετοχή μας στον περσινό αγώνα απαντήσαμε στο ερώτημα «ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ;». Φέτος σας ζητήσαμε, με τη συμμετοχή σας, να βεβαιώσουμε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ασφαλώς και μπορέσαμε και να είστε σίγουροι ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα το κάνουμε.

Ήμαστε επίσης ιδιαίτερα ευτυχείς που με τη συμμετοχή σας και τη διέλευσή σας από την αψίδα της WIND της δώσατε την ευκαιρία να βοηθήσει τα παιδιά της ΜΕΡΙΜΝΑ με το ποσό των 8.000 ΕΥΡΩ (3 ΕΥΡΩ για κάθε διέλευσή σας).

Αγαπητοί Συμπατριώτες, ο ΣΕΓΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά και να σας διαβεβαιώσει ότι από σήμερα κιόλας, μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών, αρχίζει το σχεδιασμό και τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση του «Run Greece Ιωάννινα 2015». Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να καταφέρουμε να βγάλουμε όλη την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και όλη την Ήπειρο, να τρέξει και να χαρεί τον αγώνα τη μέρα αυτή.

Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και με την δική σας βοήθεια είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
“Ραντεβού” στο «Run Greece Ιωάννινα 2015».
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/20/2014 09:39:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for " RunGreece Ιωάννινα 2014 – Ευχαριστούμε από καρδιάς."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες