ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Στα π@π@ρι@ τους...

Γράφει ο Γιάννη Λαζάρου.
Όλοι, μα όλοι πραγματικά τα γράφουν όλα τα π@π@ρια τους.

Ρίξτε μια ματιά στους «Έλληνες» εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο. Πουθενά καμιά λέξη από κανέναν για τις εθνικές θέσεις που πρέπει να κρατήσουν απέναντι στις σκληρές ανθελληνικές θέσεις των Ευρωπαίων ...
συναδέλφων τους.
 Όλοι ψάχνουν τρύπα να χωθούν σε κάποιο ευρωπαϊκό συνδυασμό όχι για να υπερασπιστούν τις ελληνικές θέσεις αλλά να υπερασπιστούν τις θέσεις των ευρωπαϊκών κομμάτων.

Πριν ακόμα γίνει Ομοσπονδία η Ε.Ε, οι δικοί μας ευρωβουλευτές φέρονται ως εκπρόσωποι ευρωπαϊκών κομμάτων πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τις εθνικές θέσεις που πρέπει να έχει ένας εκλεγμένος υπερασπιζόμενος την χώρα του ακόμα κι αν πρέπει να δυσαρεστήσει τον «παρτάκια» ψηφοφόρο που τον εξέλεξε.

Κυριολεκτικά στα @@ της αντιπολίτευσης για το πανηγύρι που κάνει η φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, που όλοι υποστηρίζουν ότι έχασε πόντους μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.
Αν ένοιαζε έστω κι έναν για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα δεν θα πέρναγε στα ψιλά ότι ένα ψηφισμένο νομοσχέδιο από την Βουλή καταστρατηγήθηκε με υπογραφές 8 υπουργών.

Πού είναι ο εκπρόσωπος του Σύριζα, ο τόσο λαλίστατος προεκλογικά, να μάς πει πώς η «Αττική Ριβιέρα» από Παράκτιο Μέτωπο με διαχειριστή το Δημόσιο κατέληξε να πωλείται σε διεθνή κοράκια μέσω ΤΑΙΠΠΕΔ;

Ποιος να ασχοληθεί τώρα για το αν όλο το Σούνιο θα πάει σε ιδιώτη.
 Τα αριστερά ελληνόπουλα έχουν νταλκά αν θα βγει ο Γιούνκερ στην Κομισιόν έτσι ώστε να εδραιωθεί η Δημοκρατία.
Για την Δημοκρατία που κατέρρευσε όταν ένα ψηφισμένο δημοκρατικά νομοσχέδιο που αφορά ελληνική γη πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων, ούτε κουβέντα.

Τόσο μεγάλη επιτυχία ήταν αυτή της αριστεράς στις εκλογές που αντί να βάζει φρένο έχει αφήσει τον λύκο να αλωνίζει στο μαντρί.

Με δύο υπογραφές Μανιάτης και Χατζηδάκης άνοιξαν τον δρόμο μέσω fast track για τα 12 μεγαλύτερα ενεργειακά έργα που θα κάνουν ξένοι επενδυτές χωρίς κανένα έλεγχο περιβαλλοντικών επιπτώσεων, χωρίς να λογαριάζουν τους πολίτες που χάνουν ξαφνικά τις περιουσίες τους από εκεί που θα περάσει ο αγωγός των πολυεθνικών, χωρίς να ξέρουμε τι χάνουμε από εθνική κυριαρχία μέσα στα συμβόλαια που υπογράφουν οι κατοχικοί υπουργοί με τους επενδυτές.

Στα @@ της αντιπολίτευσης που θα έπρεπε να ξεψειρίσει όλα τα συμβόλαια και τις μελέτες και να στήνει δικαστήρια κάθε μέρα υπέρ της δημόσιας γης, που τόσο κόπτεται στα λόγια από τα τηλεοπτικά μπαλκόνια.

Αν η Ελλάδα είχε το όνομα Γιούνκερ θα είχε μία ελπίδα υπεράσπισης από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Σύριζα έχει πάρει το εκλογικό του ποσοστό κι αντί να το μοστράρει μέσα στην Βουλή και στα Δικαστήρια (εθνικά και διεθνή) υπερασπίζοντας την Ελλάδα, το πουλάει όσο-όσο για συμμαχίες με αυτούς που έσπρωξαν την Ελλάδα προς πώληση.

Κάτι σαν το Ποτάμι του Θεοδωράκη που «δεν θέλει να γκρεμίσει» όσα έφτιαξαν οι ΠασοκοΝΔκράτες γι’ αυτό μπήκε κάτω από την φούστα του Αυστριακού ναζιστή σοσιαλήσταρχου Σβόμποντα ως επιλογή για την Ευρώπη.

Τι αξία έχει η ελληνική παραγωγή αν θα πάει σύσσωμη σε πέντε μεγάλες εταιρείες!
Το θέμα είναι να βρεθούν υπερασπιστές της κατεστραμμένης Ελλάδας από τα νέα φυντάνια που ξεφύτρωσαν τα 2 τελευταία χρόνια για να φέρουν δήθεν ανατροπή και νέο αέρα στην πολιτική.
Είναι να γελάς όταν ακούς τον Θεοδωράκη που δεν θέλει παλιά πολιτικά πρόσωπα στο σκηνικό της Ελλάδας και σκύβει με μεγάλη χαρά στα πόδια του Σβόμποντα ο οποίος από το 1971 δεν κάνει τίποτε άλλο από το να είναι πολιτικός της φασιστοΑυστρίας και μετέπειτα της φασιστοΕυρώπης.

Στα @@ όλων τους αν μετά την Τράπεζα Πειραιώς που διαχειρίζεται μέσω ΜΚΟ τα χωράφια αλλά και τις επιδοτήσεις των αγροτών βάζοντας χέρι με το έτσι θέλω στις οικονομίες τους όταν αυτοί χρωστάνε ("τυχαία" όλοι χρωστάνε).

Στα @@ τους αν στο παιχνίδι μπαίνει και η Εθνική Τράπεζα μέσω κι αυτή ΜΚΟ για να γίνει μέτοχος μικροεπιχειρηματιών αν θέλουν αυτοί να επιβιώσουν.
Παραμάγαζο έχει γίνει όλη η Ελλάδα μέσω Τραπεζών και η αντιπολίτευση έχει το νου της αν θα βγάλει Πρόεδρο Δημοκρατίας κεντροδεξιό ή κεντροαριστερό.
Ποιας χώρας θα είναι Πρόεδρος δεν ενδιαφέρει κανέναν διότι Ελλάδα κατά την Προεδρία οποιουδήποτε δεν θα υπάρχει.

Στα @@ των ψηφισμένων αυτοδιοικητικών αρχόντων και των κακομοίρηδων συμβούλων τους το δεδικασμένο που θα υπάρχει μετά την δίκη του πρώην Δημάρχου Ικαρίας επειδή δεν έδωσε τις παραλίες του τόπου του σε ιδιώτες, αλλά τις διατήρησε ελεύθερες για όλους τους πολίτες.

Στήνεται στο σκαμνί από το ίδιο το Κράτος με την κατηγορία ότι στέρησε έσοδα από το Δημόσιο επειδή δεν έδωσε τον τόπο του σε ιδιώτες.
Για να δούμε οι ανά την επικράτεια τοπικοί σωτήρες θα έχουν τα κότσια να παραβλέπουν όσα υπέγραψαν τα κομματικά τους αφεντικά στα Μνημόνια και αφορούν την περιουσία των δημοτών;
Ούτε θα ξέρουν τι υπογράφουν και παραδίδουν, διότι στα @@ τους κι αν τα πάρουν όλα το θέμα είναι ότι το κόμμα σε τοπικό επίπεδο πήρε καλό ποσοστό.

Αυτός είναι ο καθρέπτης των ψηφοφόρων.
Επειδή και οι ίδιοι στα @@ τους έχουν γραμμένη την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη, την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια έτσι ακριβώς στα @@ τους θα τούς γράψουν με μεγάλα γράμματα και οι ψηφισμένοι σωτήρες τους όταν η γενική «κρίση» θα τους χτυπήσει την πόρτα του υποθηκευμένου σπιτιού τους και θα τούς πετάξει από το άρμα της ανάπτυξης και της ανατροπής.

Αυτή η πολιτική πυραμίδα ιεραρχίας δεν έγινε από μόνη της Ναός Γραψαρχιδισμού.
Έχει γερά θεμέλια τα π@π@ρι@ όλων των Ελλήνων που έχουν εδώ και πολλά χρόνια αυτοευνουχιστεί και ακόμα θεωρούν ότι κάτι κρύβουν στα παντελόνια τους.

Στον τοίχο με τον Γιάννη Λαζάρου 

 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/03/2014 10:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Στα π@π@ρι@ τους..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες