ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Και για όσους δεν κατάλαβαν... Το ΠΑΣΟΚ κυβερνά τη χώρα.

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος.
Είναι πλέον πασιφανές, ότι το κυβερνητικό κουμάντο το είχε και το έχει το ΠΑΣΟΚ, καθότι όπως λέει η κασσέτα που «πιπιλίζουν» συχνά-πυκνά όλοι οι βουλευτές του, αυτοί ήταν που «έστησαν Θερμοπύλες» και σήκωσαν το βάρος για να σώσουν την Ελλάδα…

Τώρα, αν πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο, αυτό πολύ λίγο τους ενδιαφέρει, αρκεί να μην χάσουν την επαφή με την Εξουσία και τα προνόμια που ...
προκύπτουν μέσα από αυτήν.
Προς την κατεύθυνση αυτή ο Γ.Α.Π. τους άφησε τον ικανότερο από τους επιγόνους του, ο οποίος δρέπει δάφνες στον τομέα του εκβιασμού!!!

Ας δούμε όμως πώς έχουν τα γεγονότα...
Μετά την θρασύτατη δημόσια απειλή του σημερινού ευτραφούς προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου, ότι αν δεν δώσει εντολή ο Σαμαράς στους οπαδούς της ΝΔ, να ψηφίσουν στις δημοτικές και στις ευρωεκλογές την «Ελιά» και τα συν αυτή, κομματίδια, θα «ρίξει» την συγκυβέρνηση, «η ψείρα βγήκε στο γιακά», όπως λέει και η λαϊκή παροιμία…

Και αυτό διότι ο θρασύτατος Μπένυ, βλέποντας ότι ο πρωθυπουργός πειθάρχησε πλήρως και άρα το «ψάρι τσιμπάει», έριξε την δεύτερη, δημόσια επίσης, εντολή του:
Να γίνει ανασχηματισμός και μάλιστα όχι κατά πως θέλει ο Αντώνης, αλλά κατά πως διατάζει ο αρχηγός Βαγγέλης, αφού «διέταξε» να απομακρυνθούν οι μισοί υπουργοί της ΝΔ και να αντικατασταθούν από ατυχήσαντα και μη, στις ευρωεκλογές, στελέχη της πασοκοΕλιάς, ώστε να έχει σίγουρους «δικούς» του ψηφοφόρους για τις επερχόμενες, δύσκολες ψηφοφορίες στη Βουλή και να μην κινδυνέψει στη συνέχεια η συγκυβέρνηση.

Βέβαια, μερικά μικρά γαλάζια «ψάρια», τύπου Γ. Καράμπελα, Φ. Κρανιδιώτη και αρκετοί καραμανλικοί, αντέδρασαν, λεκτικά μόνο, στη συμπεριφορά του Μπένυ, μια και ξέρουν ότι ο Αντώνης προσέχει πού βάζει την υπογραφή του και άρα δεν αφήνει την «καρέκλα» που με τόσο κόπο απόκτησε. Άσε δε, που ως φαίνεται, μπορεί να εξασφάλισε και την ενεργή υποστήριξη της Ντόρας!

Βέβαια, αυτή θα είναι το «φίδι στο κόρφο του», που θα περιμένει να έρθει πρωτοχρονιά και να ευχηθεί ο γερο-Μητσοτάκης στον Αντώνη «καλή χρονιά» και να τον «τελειώσει» μια και έξω!

Ακόμη, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο Αντώνης εξοφλεί προς τον Βαγγέλη και τη μεθόδευση φυλάκισης της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α., που αν και δεν είδε αποτέλεσμα, αναγνωρίζει ότι η οργάνωση και ή όλη μεθόδευση ενείχε πολλόυς κινδύνους.

Βλέπετε, ο χοντρός έχει μυαλό και τα σκέφτεται όλα, πριν προκύψουν κακές εκπλήξεις.
Ακόμη και τη δίαιτά του σκέφτεται ιδιαιτέρως, καθότι τώρα τελευταία προτιμά το ...ψάρι!!!

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/10/2014 10:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Και για όσους δεν κατάλαβαν... Το ΠΑΣΟΚ κυβερνά τη χώρα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες