ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Ιουνίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Το Χωνί.gr σας ευχαριστεί: 855.000 unique τον Μάιο!

3 εκατομμύρια visits! 5 εκατομμύρια pageviews σε ένα μήνα!
Δύο χρόνια τώρα, κάθε Κυριακή στο περίπτερο αγκαλιάζετε τη μοναδική πραγματικά αντιμνημονιακή εφημερίδα.

Από την πρώτη στιγμή ζητήσατε να έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Δημιουργήσαμε το toxwni.gr ώστε να μην περιμένετε μέχρι την Κυριακή για να μάθετε την αλήθεια που οι άλλοι σας...
κρύβουν.

Είπατε "NAI" στην πρόσκληση μας να δώσουμε τον αγώνα δίπλα-δίπλα και, κατά δεκάδες χιλιάδες καθημερινά, επιλέγετε το toxwni.gr για την ενημέρωσή σας.

Η επισκεψιμότητα αυξάνεται πλέον με ιλιγγιώδεις ρυθμούς!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!Το μήνα Μάιο, η άνοδος συνεχίστηκε και σημειώθηκε ακόμη ένα ρεκόρ (μέχρι το επόμενο): φτάσαμε τους 854.914 μοναδικούς επισκέπτες (μετά τους 730.000 μοναδικούς επισκέπτες/unique του Απριλίου - ενδεικτικά, τo Δεκέμβρη του 2013 οι μοναδικοί επισκέπτες ήταν 470.000)!

Ακόμη πιο εντυπωσιακός είναι ο ρυθμός αύξησης των επισκέψεων/visits, που έσπασαν το φράγμα των 3.000.000 το Μάιο (από τους 2.500.000 του Απριλίου - αύξηση πάνω από 20%)!

Αλλά και οι προβολές σελίδας/pageviews έχουν... ξεφύγει, ξεπερνώντας τις 5.000.000 (από 4.250.000 τον Απρίλιο - αύξηση επίσης πάνω από 20%)!
Tο toxwni.gr βρίσκεται, επίσης, σταθερά στη λίστα με τα 100 μεγαλύτερα sites που διαβάζουν οι Ελληνες σύμφωνα με το alexa!

Και όσο συνεχίζετε να μας στηρίζετε και να διαδίδετε και τη διαδικτυακή μας διάσταση, ταβάνι μας θα είναι ο ουρανός!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 6/05/2014 02:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το Χωνί.gr σας ευχαριστεί: 855.000 unique τον Μάιο! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες