ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Η λαϊκή αγορά Ανατολής και πάλι στο πλευρό του Άρτος-Δράση Ιωαννίνων.

Σταθερά και με συνέπεια το Άρτος-Δράση Ιωαννίνων συνεχίζει τις δράσεις συγκέντρωσης και διανομής τροφίμων προς τις οικογένειες που υποστηρίζει.

Στο πλευρό μας, για άλλη μια φορά, στέκεται αρωγός και πολύτιμος συνεργάτης η Λαϊκή Αγορά Ανατολής. Σήμερα, λοιπόν, Παρασκευή, 4 Ιουλίου και ώρα 8:00 το πρωί, εθελοντές του σωματείου μας βρέθηκαν στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Ανατολής, για να...
συγκεντρώσουν τις προσφορές των παραγωγών και να οργανώσουν τη διαλογή και τη διανομή μαναβικών και άλλων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τις υποστηριζόμενες οικογένειες.

Για τη διεκπεραίωση της όλης δραστηριότητας, το απόγευμα της Παρασκευής, από τις 16:00 έως τις 21:00, ομάδα εθελοντών θα προχωρήσει στη διαλογή και την πακετοποίηση των αγαθών. Στη συνέχεια τα πακέτα θα διανεμηθούν από τους εθελοντές στις υποστηριζόμενες οικογένειες.
Σημαντική για τη δράση αυτή του Σωματείου είναι η προσφορά 125 κ. τυριού από τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ».

Επίσης, συγκινητική η συμπαράσταση απλών συμπολιτών και φίλων του ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ, οι οποίοι συνδράμουν, πολλές φορές από το υστέρημά τους, στο έργο του. Ενδεικτικά αναφέρουμε την προσφορά τροφίμων και άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης από τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, και από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων και του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου, οι οποίοι, μέσω της δράσης τους, στηρίζουν τη διάδοση του εθελοντισμού και των αρχών του μεταξύ των μαθητών και των άλλων μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ» καθώς και η συντονιστική ομάδα και οι εθελοντές του Παραρτήματος Ιωαννίνων ευχαριστούν θερμά, εκ μέρους των υποστηριζόμενων του Σωματείου, τη Λαϊκή Αγορά Ανατολής, τη Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, τα παραπάνω σχολεία και τους Συλλόγους γονέων, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι, ατομικά ή συλλογικά, ενισχύουν τις δράσεις του.
Όποιος επιθυμεί να γνωρίσει το ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ Ιωαννίνων και τους ανθρώπους που το εμψυχώνουν ή θα ήθελε να συνδράμει στο έργο του ως φίλος, χορηγός ή εθελοντής, είναι ευπρόσδεκτος. Παρόμοιες γνωριμίες, συνεργασίες και προσφορές μας χαροποιούν και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε τη δράση μας, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6945773421.
E-mail: artosdrasi.ioa@gmail.com
Ιστότοπος: artosdrasi.rei.gr
facebook


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/04/2014 01:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η λαϊκή αγορά Ανατολής και πάλι στο πλευρό του Άρτος-Δράση Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες