ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Συνάντηση του Α. Μπέζα με τον Μ. Χρυσοχοϊδη.

Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας συναντήθηκε  με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε με αντικείμενο την πορεία εκτέλεσης του έργου της Γ1 Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιώργος Κάτσινος, ο νεοεκλεγείς ...
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιάννης Λώλος, ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων κ. Διονύσης Μακρής, ο Διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων – Μεγάλων Έργων Δυτικής Ελλάδας (ΕΥΔΕ – ΜΕΔΕ) κ. Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος και η Ειδική Συνεργάτης του Υπουργού Υποδομών κα Στεφανία Τρέζου.

Ο Υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε ότι έκανε δεκτό το αίτημα και υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για την υποκατάσταση της εταιρείας «ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.» αναδόχου του έργου «Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας – Γ1 Φάση» για τις υπολειπόμενες εργασίες της εργολαβίας από την εταιρεία «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.». Η υποκατάσταση θα γίνει με τις τιμές και τους όρους της αρχικής σύμβασης καθώς και την έκπτωση που δόθηκε από την «ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.» και συνεπώς δεν θα προκύψει αυξημένο κόστος για τη συνέχιση των υπολειπομένων εργασιών.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης εργολαβίας, δεν θα κατασκευαστεί η βελτίωση της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας – Πλαταριάς στο τμήμα 1Β (τμήμα τρανσέρας) και τα αδρανή υλικά που θα απαιτηθούν θα ληφθούν από το λατομείο των Μύλων.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης διαβεβαίωσε επίσης, με δεδομένο ότι η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου μετά τις παρατάσεις που έχουν δοθεί έχει οριστεί η 10/5/2017, πως η χρηματοδότησή του θα γίνει εξ ολοκλήρου (εκτός της προκαταβολής 10% που έχει ήδη δοθεί) από τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014–2020 (νέο ΕΣΠΑ), στην οποία θα ενταχθεί ως έργο γέφυρα με το ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Μπέζας δήλωσε:
«Η εξέλιξη αυτή είναι ικανοποιητική γιατί η αποδοχή της υποκατάστασης θα αποτρέψει τον κίνδυνο απένταξης και θα δώσει τη δυνατότητα της άμεσης συνέχισης και ολοκλήρωσης του έργου. Η απόφαση υποκατάστασης αποτελεί λύση σωτηρίας για το έργο της Γ1 Φάσης του Λιμένα Ηγουμενίτσας και είναι ιδιαίτερα θετική η δέσμευση του Υπουργού Υποδομών ότι η χρηματοδότησή του θα γίνει από τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει η υλοποίηση ενός μεγάλου έργου υποδομής, που είναι σημαντικό για τη χώρα, αναβαθμίζει τη στρατηγική θέση της Ηγουμενίτσας στο σύστημα των θαλάσσιων και χερσαίων μεταφορών, ενισχύει την τοπική οικονομία και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 7/17/2014 10:53:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση του Α. Μπέζα με τον Μ. Χρυσοχοϊδη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες