ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Σύλλογος εργαζομένων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων: " Έχουμε το δίκιο , έχουμε την θέληση, έχουμε την μαζικότητα . "

Η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων του ΠΓΝΙ, συνεδρίασε στις 15-7-14 προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα στο θέμα της «αξιολόγησης».

Προκειμένου για τις αποφάσεις έλαβε υπ’ όψη της τα παρακάτω:
• Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί πανελλαδικά στις Δημόσιες υπηρεσίας και δη στα νοσοκομεία, όπου μέχρι στιγμής πάνω από 80% του ...
προσωπικού τους αρνήθηκαν την αποκαλούμενη «αξιολόγηση»

• Την μαζική και καθολική άρνηση των εργαζόμενων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου να συμμετάσχουν στην αποκαλούμενη «αξιολόγηση» και την κατάθεση στο σωματείο, 1202 φύλλων αυτοαξιολόγησεων στο σύνολο των 1222

• Την απόφαση του δικαστηρίου όπου έκρινε την απεργία – αποχή, από κάθε ενέργεια σχετική με την αξιολόγηση, παράνομη για τυπικούς λόγους, όχι όμως προσωρινά εκτελεστή και με δικαίωμα έφεσης από την ΑΔΕΔΥ. Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα συνεχίζουμε δυναμικά και αγωνιστικά, λόγω της μαζικότητας και του δίκιου του αγώνα

• Την στάση του Διοικητή, του διοικητικού διευθυντή, μελών της διοίκησης της ΕΝΕ, και ελάχιστων προϊσταμένων, που προτρέπουν τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στην αξιολόγηση με έωλα και αστήρικτα επιχειρήματα ( βαθμολογία> 7)

Αποφασίζουμε:
1. Οι προϊστάμενοι να μην καταθέσουν το δικό τους φύλλο αξιολόγησης και όσοι το έκαναν το πάρουν πίσω. Διαφορετικά τορπιλίζουν συνολικά την διαδικασία, δεσμεύονται για την εισήγηση και έρχονται σε σύγκρουση με το σύλλογο και τους 1202 εργαζομένους. Καλούμε όσους επέλεξαν άλλο δρόμο και ειδικά από τον χώρο Δ/ντων και Προϊσταμένων να επανεξετάσουν την στάση τους

2. Στην αυριανή συνεδρίαση του Σ.Δ. του νοσοκομείου στις 2.00 μμ, όπου θα παρθεί απόφαση για την συνέχιση ή μη της αξιολόγησης, καλούμε στις 1.30μμ όλους τους εργαζόμενους στο αμφιθέατρο για παράσταση διαμαρτυρίας και να λάβουν όλα τα μέλη του Σ.Δ. της ευθύνη τους.

3. Προχωράμε σαν Σύλλογος εργαζομένων σε προσφυγή στο συμβούλιο της επικρατείας κατά του επιμερισμού των ποσοστών από τον διοικητή του νοσοκομείου ζητώντας άμεση αναστολή της διαδικασίας

Κανένας δεν αξιολογεί - κανένας δεν αξιολογείται ! Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την κατάργηση του ν.4250/2014
Έχουμε το δίκιο , έχουμε την θέληση, έχουμε την μαζικότητα .
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα είμαστε και αύριο εδώ..!
Συνεχίζουμε τον αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ ΦΛΟΥΔΑΣ
Ο Γραμματέας ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ- FAX: 2651099538


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/17/2014 07:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σύλλογος εργαζομένων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων: " Έχουμε το δίκιο , έχουμε την θέληση, έχουμε την μαζικότητα . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες