ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Δαιμονική μπόρα πάνω από την Ελλάδα.

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Ποια μετεωρολογική υπηρεσία μπορεί να μας προειδοποιήσει για αυτού του είδους τα έκτακτα φαινόμενα; Και όμως ο αέρας στις πόλεις και την ύπαιθρο μυρίζει αυτό που έρχεται…
Και έρχεται.. Οργή-οργή-οργή.

Η προδοσία ήδη κάνει τις τελευταίες πλαστικές τις επεμβάσεις αλλαγής προσώπου για να γλυτώσει την ιστορική...
καταδίκη της.

Η κοινωνική μηχανική θα καταρρεύσει μαζί με το σάρωμα των μισθών και των συντάξεων του καλοβαλμένου Δημοσίου.
Και τότε με ποιους ¨σίγουρους¨ ψηφοφόρους θα πάμε για ¨σίγουρες¨ εκλογές;
Το ντόπιο σύστημα του ¨ναι σε όλα¨ τα τελευταία δύσκολα χρόνια έδειξε μια αξιοπρόσεκτη ¨δολοφονική¨ ψυχραιμία σαν να μην συνέβαινε τίποτε.

Ακριβώς γιατί ακουμπούσε τις πλάτες του στον Παγκόσμιο τοίχο που λέγεται Wall street. Φυσικό είναι όταν βλέπεις αυτόν τον ¨τοίχο¨ να ψηλώνει και να φτάνει εν μέσω ανατρεπτικών γεωπολιτικών εξελίξεων τις 17000 μονάδες …πολύ παράξενα πράγματα , εσύ σαν τοπικός εκπρόσωπος του συστήματος να κοιμάσαι άνετα τα βράδια και να μην δίνεις δεκάρα τσακιστή αν ο μεροκαματιάρης υπάλληλος που απολύθηκε λόγω του ¨μοντέλου της μνημονιακής ανάπτυξης ¨που επέβαλλες δεν μπορεί να κοιμίσει τα παιδιά του γιατί πεινάνε και δεν έχουν γάλα να πιούν.

Είναι άραγε μόνο η πείνα ή είναι και η καθημερινή προσβολή της στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή ο φόβος από το αδυσώπητο έγκλημα που περιβάλλει σήμερα τις Ελληνικές οικογένειες ή είναι τα δόλια ψέματα των πολιτικών επιλογών που δεν έχουν ¨ σπλάχνα οικτιρμών¨;

Τον πρώτο καιρό των μνημονίων ¨σαν χαζοβιόληδες θιασώτες των νέων ηθών¨ που μας κατέκλυσαν , λέγαμε … δεν μπορεί , μας κάνουν πλάκα… αν και κάποιοι φώναζαν.
Μετά αγανακτήσαμε… μετά μετρούσαμε τις αυτοκτονίες, τα κλειστά μαγαζιά , τις χαμένες δουλειές, τα ρέστα μας για να πληρώσουμε τα χαράτσια……. Και μετά σιωπή .. άκρα του τάφου σιωπή.. μια παράξενη σιωπή πριν την καταιγίδα.

Αυτά είναι εν πολλοίς γνωστά σε όλους μας. Πάμε όμως στην ουσία.
Το παγκόσμιο σύστημα θα καταρρεύσει γιατί θέλει να καταρρεύσει για να ξανακτίσει ένα νέο imrerium. Και τότε το ¨μάτι του κυκλώνα¨ θα έρθει για να καθίσει πάνω από την Ελλάδα.
Μα τέλος πάντων τι έχει αυτή η Ελλάδα και είναι τόσο πολυπόθητη;
Ας αφήσουμε τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της, ας αφήσουμε το γαλάζιο άπλετο φως του ουρανού της, ας αφήσουμε τους ¨αγαθούς ιθαγενείς¨ της…

Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αν το κατανοήσουμε και εμείς τελικά το ¨πολιτισμικό κολλύριο¨ για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς του Παγκόσμιου Πολιτισμού.
Η ανθρωπότητα δεν ελέγχεται μόνο με τις χρηματικές ροές αλλά κυρίως ελέγχεται με τις διαχρονικές ροές των αξιών του Πανανθρώπινου Πολιτισμού.

Να γιατί η δαιμονική μπόρα ήδη όχι μόνο έχει πλησιάσει αλλά και ετοιμάζεται να ξεσπάσει πάνω σε Ελληνικά κεφάλια.

Θα βάλλουν τον Τούρκο στο Αιγαίο με τις άπληστες διεκδικήσεις του;
Θα βάλλουν τον εσωτερικό προβοκάτορα με σημαιάκια τζιχάντ;
Θα βάλουν.. Θα βάλουν… έχουν πολλούς να βάλουν;
Τόσα χρόνια δούλευαν σε ¨αγαστή συμφωνία¨ όλα τα διεθνή ¨καλόπαιδα¨ του κόσμου για να κάνουν αυτό το πανέμορφο αλωνάκι ..αχούρι όπως είναι και οι ψυχές τους.

Τώρα μάλιστα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει και παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση αρχής γενομένης από την Μέση Ανατολή , οι ίδιοι αυτοί διεθνείς τοκογλύφοι φρόντισαν να αφήσουν την Ελλαδίτσα σαν πουλάκι γυμνό στην μπόρα που έρχεται..

Άρα όλα λειτουργούν μέχρις στιγμής υπέρ τους ακόμα και η κοινή γνώμη των μονίμως εφησυχαζόντων ταγών και βολεμένων δεν επιθυμεί ούτε και με τα γεγονότα της επικαιρότητας να διαταράξει τους καθημερινούς κύκλους της ψεύτικης ζωής της.

Τους νοιάζουν οι σημερινές και επόμενες γενιές…;
Φράγκο δεν δίνουν..αρκεί να κρατήσουν τα κλεμμένα φράγκα στις τσέπες τους.
Aφου κατασπάραξαν τις επιδοτήσεις και τα πακέτα με την διευκόλυνση των ξένων πατρώνων.. μας βάζουν να ξαναπληρώσουμε τα κλεμμένα αυτά δηλ που θα επενδυόταν σε πραγματικά έργα ανάπτυξης. Ουσιαστικά μας ΚΛΕΒΟΥΝ δύο φορές …

Και φτάσαμε¨ αισίως¨ στο τέταρτο έτος της ¨μνημονιακής κατοχής¨ για να κλέψουν και ζωές και ψυχές βλ. αυτοκτονίες και άλλα δράματα που βιώνουν οι γειτονιές της Ελλάδος.
Το 74 με την έναρξη της τραγωδίας του Κυπριακού έτρεχε ο κοσμάκης στο αεροδρόμιο του Ελληνικού για να προυπαντήσει την μεταπολίτευση με την ιαχή ..
ΕΡΧΕΤΑΙ

Που να ξέρουν ότι ερχόταν η καταστροφή και η απελπισία όπως την βιώνουμε σήμερα. Αν και έπρεπε να το καταλάβουμε από τότε με την δεύτερη εισβολή του Αττίλα τον Δεκαπενταύγουστο του 74 στην μαρτυρική Κύπρο.

40 ολάκερα χρόνια δουλεύουν οι δαίμονες για να μαζέψουν τόσο πυκνό δαιμονικό νέφος πάνω από τα κεφάλια μας.
Νισάφι πια.. ας εξαπολύσουν την δαιμονική μπόρα πάνω μας για να δούμε πόσα απίδια σηκώνει ο σάκος των δοκιμασιών του Έθνους μας.

Αναμένουμε και προσδοκούμε την δικαιοσύνη του πνευματικού νόμου που μπορεί να κλείσει ιστορικούς κύκλους αλλά και αεροπορικά εισιτήρια διαφυγής . Και όσο να μην θέλουμε να το πιστέψουμε, ήδη αθόρυβα ενεργεί η δικαιοκρισία του ΘΕΟΥ πάνω στις κατάφωρες αδικίες που μας τσάκισαν.
Με την μόνη διαφορά ότι τώρα τα λαμόγια με τα κλεισμένα εισιτήρια τους θα πετάξουν… αν δεν τους σταματήσει κάποιο έκτακτο γεγονός βλ. δικαιοσύνη , πιθανή πολεμική εμπλοκή , … από το αεροδρόμιο των Σπάτων.

Είναι εύλογο όταν το παγκόσμιο σύστημα¨ φάει το χαστούκι του¨ που το θέλει τόσο πολύ, κάποιες πτήσεις για το εξωτερικό δεν θα έχουν διαθέσιμες θέσεις.

Μόλις θα ¨ξεκουμπίζονται¨ οι πρώτες πτήσεις με τα διεθνή λαμόγια που κάνανε την ζωή μας αβίωτη θα ανοίγει ο καιρός και θα ξεπροβάλλει πάλι το ΦΩΣ στον ορίζοντα που τις πρώτες ακτίνες του θα τις ρίξει στο γειτονικό προς το αεροδρόμιο πανελλήνιο προσκύνημα του ΧΡΙΣΤΟΥ των Σπάτων.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ Πιστεύω ότι στο αεροδρόμιο των Σπάτων τους διεθνείς τοκογλύφους θα τους κατευοδώσουν οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ με τις σκούπες τους και τα φαράσια τους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 7/09/2014 06:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δαιμονική μπόρα πάνω από την Ελλάδα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες