ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Κ. Δαμαβολίτης : " Όχι στο ξεπούλημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης."

Η πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης είναι ένα θέμα εθνικής σημασίας που δεν παρουσιάζεται σε όλη του την διάσταση και με όλες του τις προεκτάσεις.

Αφενός δεν εξετάζονται όλα τα δεδομένα, αφετέρου δεν παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία, έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα. Βγάζουν στην δημοσιότητα τα αρνητικά στοιχεία όπως π.χ ότι το κόστος παραγωγής στην...
Ελλάδα είναι μεγαλύτερο από το κόστος εισαγωγής από το εξωτερικό. Και παράλληλα μας αποκρύπτουν τα θετικά στοιχεία για να μπορέσουμε να κάνουμε τη σύγκριση. Ας δούμε με προσοχή ότι:

1. Το κόστος καλλιέργειας μπορεί να πέσει κατά πολύ όταν εισάγουμε νέες μεθόδους στην καλλιέργεια των τεύτλων όπως για παράδειγμα το Ζεόλιθο. Η εφαρμογή του έχει φέρει εκπληκτικά αποτέλεσμα τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα παραγωγής. Μάλιστα έχουμε την ευνοϊκή συγκυρία, η έγκριση έρευνας για τον Ελληνικό Ζεόλιθο να έχει αρχίσει επίσημα από το Κράτος.

2. Ο περιορισμός που υπήρχε από την Ε.Ε. για το μέγεθος της παραγωγής λόγο ποσόστωσης σε επίπεδο κράτους - 317 χιλιάδες τόνους το χρόνο- έχει αλλάξει και από το 2017 δεν θα υπάρχει όριο στην παραγωγή.

3. Η εύκολη λύση πάντα σε ότι δεν δουλεύει καλά εδώ στη πατρίδα είναι το κλείσιμο. Όμως οι εύκολες λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν λύνουν καθολικά το πρόβλημα αντιθέτως δημιουργούν νέας φύσεως προβλήματα. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι ο ακρωτηριασμός της σκέψης για ανάπτυξη και προοπτική στην περιοχή και τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στον μακρύ κατάλογο της ανεργίας.

Εν κατακλείδι δεν μπορεί να αποκαλείται λύση το κλείσιμο και εν συνεχεία το ξεπούλημα - όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις- ενός τέτοιου στρατηγικού σημείου που έχει να κάνει με την ουσιαστική ανάπτυξη της χώρας.

Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης,
Βουλευτής Ηρακλείου Ανεξάρτητων Ελλήνων .


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 7/23/2014 09:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κ. Δαμαβολίτης : " Όχι στο ξεπούλημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες