ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Η Δράση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Η Δράση επαναλαμβάνει ότι μόνη λύση για την πραγματική μείωση της φτώχειας είναι η άμεση δραστική μείωση των φόρων φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων και η ταυτόχρονη δραστική μείωση των κρατικών δαπανών.

Μόνον έτσι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για επενδύσεις και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και...
πραγματικού πλούτου. Μόνον έτσι πολλοί Έλληνες, και κυρίως αυτοί που σήμερα έχουν περιέλθει σε πραγματική ανέχεια εξαιτίας των ακολουθούμενων πολιτικών, θα μπορέσουν να έχουν πραγματική και διατηρήσιμη προοπτική ανάπτυξης.

Επομένως, η εισαγωγή ενός ακόμα επιδόματος, με τη μορφή του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ), ενώ θα είναι πραγματική βοήθεια για τους δικαιούχους, δεν θα φέρει από μόνη της το επιθυμητό μακροοικονομικό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα, αν και σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ διαθέτει ως ποσοστό του ΑΕΠ πολύ μεγαλύτερα ποσά στο κοινωνικό κράτος (επιδόματα, συντάξεις, κλπ.) επιτυγχάνει δυστυχώς πολύ χειρότερα αποτελέσματα ως προς τη μείωση της φτώχειας. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή τα φορολογικά δεδομένα και τα δεδομένα κοινωνικής ασφάλισης που διαθέτουμε δεν είναι αξιόπιστα.

Τέλος, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι για την απονομή του ΕΕΕ δεν θα συνυπολογίζονται τα τεκμαρτά εισοδήματα και ότι θα λαμβάνονται υπ’όψιν οι «νέες αντικειμενικές αξίες» ακινήτων. Η Δράση υπογραμμίζει την παραδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης ότι σήμερα φορολογεί ανύπαρκτα «τεκμαρτά εισοδήματα» και «αντικειμενικές» αξίες ακινήτων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση να εφαρμόσει τη θετική αλλαγή που προανήγγειλε για όλους τους φορολογουμένους, πριν και αυτοί φτάσουν τελικά να γίνουν δικαιούχοι του ΕΕΕ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 7/17/2014 12:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Δράση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες