Εκδηλώσεις από φορείς του Κεράσοβου Πωγωνίου .
Σας προσκαλούν στο Πανηγύρι μας, την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 στο χώρο της Κεντρικής Εκκλησίας του Χωριού μας.
Τα πατροπαράδοτα έθιμα της...
Επαρχίας μας, η ομαδική συνεστίαση, με τα παραδοσιακά φαγητά και σπεσιαλιτέ τον περίφημο «καβρουμά», και το πλούσιο καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα που θα κορυφωθεί με παραδοσιακό Πωγωνήσιο γλέντι εγγυώνται την καλή διασκέδαση σας σε αυθεντικά γνήσιο Πωγωνήσιο περιβάλλον μέχρι πολύ αργά το βράδυ.
Η δική σας παρουσία θα τιμήσει το Πανηγύρι μας και θα επισφραγίσει την επιτυχία των εορταστικών μας εκδηλώσεων.
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΕΚΚΑ 12 ΑΘΗΝΑ (Τ.Κ.105 62) ΤΗΛ. 2103220394 FAX: 2103232543
Το Τοπικό και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Κερασόβου Πωγωνίου και η Αδελφότητα Κερασοβιτών Πωγωνίου Ηπείρου
Διοργανώνουν
το ξακουστό ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 στο χώρο της Κεντρικής Εκκλησίας του Χωριού.
Τα πατροπαράδοτα έθιμα της Επαρχίας Πωγωνίου αναβιώνουν και φέτος στο Κεράσοβο και η ομαδική συνεστίαση με τα παραδοσιακά φαγητά και σπεσιαλιτέ, τον περίφημο «καβρουμά» καθώς και το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα κορυφωθεί με παραδοσιακό Πωγωνήσιο γλέντι, εγγυώνται καλή διασκέδαση σε αυθεντικά γνήσιο Πωγωνήσιο περιβάλλον με πολύ κέφι μέχρι πολύ αργά το βράδυ σε όσους παρευρεθούν.
Σημειώνεται επίσης ότι και την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014, ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό Πωγωνήσιο ξεφάντωμα.
. Η εκλεκτή πολυπληθής παρουσία των συμπατριωτών και φίλων που κάθε χρόνο τιμούν το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ θα επισφραγίσουν την επιτυχία και των φετινών διήμερων γιορταστικών εκδηλώσεων.
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΕΚΚΑ 12 ΑΘΗΝΑ (Τ.Κ.105 62) ΤΗΛ. 2103220394 FAX: 2103232543
Ο Δήμος Πωγωνίου, η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου, το Τοπικό και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Κερασόβου Πωγωνίου και η Αδελφότητα Κερασοβιτών Πωγωνίου Ηπείρου
Σας προσκαλούμε
στην ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ υπέρ των μαρτυρικώς θυσιασθέντων Κερασοβιτών που θα τελεσθεί την Πέμπτη 14.8.2014 και ώρα 10:00 στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ στην πλατεία της Κεντρικής Εκκλησίας στο Κεράσοβο Πωγωνίου Ηπείρου, για να αποτίσουμε όλοι μαζί φόρο τιμής στους συγχωριανούς μας που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ- 15 Αυγούστου 1944. Θα είναι μάλιστα μία ξεχωριστή ημέρα για το χωριό μας δοθέντος του γεγονότος ότι το Κεράσοβο ανακηρύχθηκε πλέον επίσημα από την ελληνική πολιτεία ως «Ιστορικός Τόπος», ενώ επίκειται και η επίσημη ανακήρυξή του σε «Μαρτυρικό Χωριό».
Η τιμητική εκλεκτή παρουσία όλων των Αρχών και των Φορέων της πατρίδας μας θα προσδώσει στην σεμνή τελετή το σεβασμό και την τιμή που αρμόζουν στους ένδοξα υπέρ της πατρίδας θυσιασθέντες συμπατριώτες μας.
Μετά την ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ θα ακολουθήσει στο χώρο της Κεντρικής Εκκλησίας του Χωριού μας δεξίωση με παραδοσιακά νηστίσιμα φαγητά.
Με εκτίμηση Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΩΓΩΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΕΚΚΑ 12 ΑΘΗΝΑ (Τ.Κ.105 62) ΤΗΛ. 2103220394 FAX: 2103232543
Την Τετάρτη 14.8.2014 και ώρα 10:00 θα τελεστεί στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ στην πλατεία της Κεντρικής Εκκλησίας στο Κεράσοβο Πωγωνίου Ηπείρου, η ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ υπέρ των μαρτυρικώς θυσιασθέντων Κερασοβιτών, που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ-15 Αυγούστου 1944. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ιωαννίνων κυρία Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου. Θα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για το χωριό μας δοθέντος του γεγονότος ότι το Κεράσοβο ανακηρύχθηκε πλέον επίσημα από την ελληνική πολιτεία ως «Ιστορικός Τόπος», ενώ επίκειται και η επίσημη ανακήρυξή του σε «Μαρτυρικό Χωριό». Η τιμητική εκλεκτή παρουσία όλων των Αρχών και των Φορέων της πατρίδας μας θα προσδώσει στην σεμνή τελετή το σεβασμό και την τιμή που αρμόζουν στους ένδοξα υπέρ της πατρίδας θυσιασθέντες συμπατριώτες μας.
Με εκτίμηση Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΩΓΩΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΕΚΚΑ 12 ΑΘΗΝΑ (Τ.Κ.105 62) ΤΗΛ. 2103220394 FAX: 2103232543
Το Τοπικό και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Κερασόβου Πωγωνίου και η Αδελφότητα Κερασοβιτών Πωγωνίου Ηπείρου
Σας προσκαλούν
σε μουσική συναυλία με τίτλο «Του Μοιρολογιού το Μύρο», αφιερωμένη στο μοιρολόι, την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Κεράσοβο Πωγωνίου. Η μουσική επιμέλεια είναι του συμπατριώτη μας δεξιοτέχνη του κλαρίνου Γιώργου Κωτσίνη. Τραγουδούν οι Σάββας Σιάτρας, Βασίλης Σερπέζης, Φώτης Παπαζήκος, Γιώργος Γιαννίτσης και το Πολυφωνικό Συγκρότημα των Κτισμάτων. Συμμετέχει παραδοσιακή ορχήστρα με τους Γιώργο Κωτσίνη (κλαρίνο), Κώστα Καραπάνο (βιολί), Φώτη Παπαζήκο (λαούτο), Τάσο Ντάφλο (κρουστά). Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους θανόντες συμπατριώτες μας και ιδίως σε αυτούς που διετέλεσαν στο παρελθόν μέλη της διοίκησης της Αδελφότητάς μας Η δική σας παρουσία θα τιμήσει το την εκδήλωσή μας και θα επισφραγίσει την επιτυχία της.
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΕΚΚΑ 12 ΑΘΗΝΑ (Τ.Κ.105 62) ΤΗΛ. 2103220394 FAX: 2103232543
Το Τοπικό και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Κερασόβου Πωγωνίου και η Αδελφότητα Κερασοβιτών Πωγωνίου Ηπείρου
Διοργανώνουν
μουσική συναυλία με τίτλο «Του Μοιρολογιού το Μύρο», αφιερωμένη στο μοιρολόι, την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Κεράσοβο Πωγωνίου. Η μουσική επιμέλεια είναι του συμπατριώτη μας δεξιοτέχνη του κλαρίνου Γιώργου Κωτσίνη. Τραγουδούν οι Σάββας Σιάτρας, Βασίλης Σερπέζης, Φώτης Παπαζήκος, Γιώργος Γιαννίτσης και το Πολυφωνικό Συγκρότημα των Κτισμάτων. Συμμετέχει παραδοσιακή ορχήστρα με τους Γιώργο Κωτσίνη (κλαρίνο), Κώστα Καραπάνο (βιολί), Φώτη Παπαζήκο (λαούτο), Τάσο Ντάφλο (κρουστά). Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους θανόντες συμπατριώτες μας και ιδίως σε αυτούς που διετέλεσαν στο παρελθόν μέλη της διοίκησης της Αδελφότητάς μας. Η εκλεκτή πολυπληθής παρουσία των συμπατριωτών και φίλων θα επισφραγίσουν την επιτυχία της εκδήλωσης.