ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου: " Οι 10+1 λόγοι που η Ένωσή μας δέχεται επιθέσεις. "

1. Είναι συντριπτικά η μεγαλύτερη, από συμμετοχή, Ένωση Στρατιωτικών.

2. Έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή μελών της στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (4 από τα 15 μέλη).Πρώτη σε αριθμό ψήφων στις εκλογές ανάδειξης της Ομοσπονδίας.

3. Στον ένα χρόνο λειτουργίας – δραστηριοποίησής της είναι στην...
πρώτη γραμμή υπεράσπισης των δικαιωμάτων των Στρατιωτικών. 30 Συναντήσεις με βουλευτές , Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, 40 ερωτήσεις στη βουλή, φέρνοντας αποτελέσματα.

4. Οι ενέργειές της, ειδικά για το ωράριο εργασίας και το ασφαλιστικό, έχουν συζητηθεί και τώρα προκαλούν αλλαγές προς την βελτίωση του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου.

5. Είναι μια Ένωση που δραστηριοποιείται σε μια παραμεθόριο περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προβλήματα στα οποία έχει πάρει θέση.

6. Η δραστηριοποίησή της είναι χωρίς ίχνη κομματισμού και γίνεται πάντα με σεβασμό στην
Ιεραρχική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

7. Η υπευθυνότητα και η δυναμική της παρουσία είναι πλέον αναγνωρίσιμη από όλους και δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα ΜΜΕ (έγγραφος και ηλεκτρονικός τύπος, ραδιόφωνο και τηλεόραση) φιλοξενούν τα μέλη της Ενώσεως προκειμένου να τοποθετηθούν για θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των Στρατιωτικών.

8. Δεν συμβιβάστηκε, συγκρούστηκε, διώχθηκε, δικαιώθηκε.

9. Η συμμετοχή όλων των μελών της (Ένωσης) στις αποφάσεις και δραστηριότητές της και πάντα με γνώμονα την δημοκρατικότητα και τον σεβασμό στον συνάδελφο.

10. Η καταξίωση και ο σεβασμός από την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

+1. Πoτέ δεν άφησε μόνο τον συνάδελφο αλλά μοιράστηκε μαζί του τα προβλήματα και εκδήλωσε ενέργειες όχι μόνο για την ανάδειξη αλλά και την επίλυση αυτών.

Σε όσους, κρυπτόμενοι, προσπαθούν να παρουσιάσουν προβλήματα στις σχέσεις της με την Ομοσπονδία κρίνεται σκόπιμο να υπενθυμιστεί ότι ο Προέδρός της Π.Ο.Ε.Σ. αποτελεί επίτιμο μέλος της Ένωσης, κατόπιν παμψηφεί απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
6937453787

Ο Γεν. Γραμματέας
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/29/2014 08:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου: " Οι 10+1 λόγοι που η Ένωσή μας δέχεται επιθέσεις. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες