ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Άρτας και του ΤΕΙ Ηπείρου.

Την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Άρτας και του ΤΕΙ Ηπείρου, με στόχο την ουσιαστική και διαρκή διασύνδεση του μοναδικού φορέα καινοτομίας και εφαρμοσμένης έρευνας του νομού με την τοπική οικονομία συναποφάσισαν σε συνάντησή τους την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, οι διοικήσεις των δύο φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό, συστάθηκε ομάδα εργασίας, η οποία θα θέσει προτεραιότητες και θα προτείνει κοινές...
δράσεις.
Οι Διοικήσεις των δύο φορέων, συμφώνησαν επίσης, να διεκδικήσουν από κοινού ευρωπαϊκά κονδύλια, μέσω προγραμμάτων, που θα επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της περιοχής, την έρευνα και τον πρωτογενή τομέα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου η σχέση των δύο φορέων θα πρέπει να ενισχυθεί και να διευρυνθεί και προς άλλους τομείς: «αφενός γιατί έχουμε ανάγκη από ένα νέο επιχειρηματικό πρότυπο, που θα αντικαταστήσει τα παρωχημένα εργασιακά μοντέλα, κι από την άλλη γιατί η ανάπτυξη της χώρας και φυσικά η τοπική μας οικονομία θα «πατήσει» πάνω στα κονδύλια του νέου Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης της περιόδου 2014- 2020».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Ευριπίδης Γλαβάς τόνισε ότι για το ΤΕΙ αποτελεί στρατηγικό στόχο η σύνδεσή του με την τοπική αγορά. Ζήτησε να επικεντρωθεί η προσπάθεια σε συγκεκριμένες δράσεις και προϊόντα, ώστε να υπάρξουν άμεσα και απτά αποτελέσματα.
Επιπλέον, ζήτησε την αρωγή του Επιμελητηρίου ώστε να διοχετευθούν στις επιχειρήσεις του νομού φοιτητές για πρακτική άσκηση, ενέργεια που υποβοηθά τόσο την εκπαιδευτική διαδικασία του ΤΕΙ, όσο και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία Εθνικού Αναπτυξιακού Προτύπου για την Πεδιάδα & τον Αμβρακικό κόλπο, ο κ. Παπάζογλου ζήτησε την υποβολή σχετικών προτάσεων, καθώς και την πλήρη αξιοποίηση των υπαρχόντων μελετών.

Μεταξύ των ερευνών που έχει διεξαγάγει και διαθέτει το ΤΕΙ και προτίθεται να προσφέρει προς αξιοποίηση, είναι:
• η μελέτη για τα αρδευτικά του κάμπου,
• την καλλιέργεια της ελιάς και
• τη βελτίωση των αιγοπροβατοτροφικών φυλών.

Πέραν αυτών οι δύο Διοικήσεις αποφάσισαν, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο, τη διοργάνωση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών συνεδρίων και σεμιναρίων με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 7/03/2014 08:18:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση του Επιμελητηρίου Άρτας και του ΤΕΙ Ηπείρου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες