ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Γ.Α.Δ.Π.Ηπείρου.

Ιωάννινα, 12 Ιουλίου 2014
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κατάσχεση (106) κιλών κάνναβης
Χθες (11-07-2014) σε δασώδη περιοχή κοντά στην Διασταύρωση Αρίστης Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένοι σε θάμνους (καβάτζα), τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν ....
κάνναβη βάρους (106) κιλών και (50) γραμμάριων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Ιωάννινα, 12 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε Άρτα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα.
Χθες (11.07.2014) συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις, τρία άτομα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 33 ετών, καθώς και ένας 36χρονος υπήκοος Ιράν, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε Άρτα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα.

Αναλυτικά:
• αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στο Πέτα Άρτας, τον 49χρονο ημεδαπό, γιατί σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε ειδική κρύπτη μέσα σε ντουλάπα, δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, βάρους (10,86) γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (1,54) γραμμαρίων
• αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν χθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, τον 36χρονο αλλοδαπό, γιατί κατείχε (3,2) γραμμάρια ηρωίνης, τρία (3) ναρκωτικά χάπια και διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών και
• αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνέλαβαν χθες το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων, τον 33χρονο ημεδαπό, γιατί κατέχει τέσσερα (4) ναρκωτικά χάπια, στερούμενος ιατρικής συνταγής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ιωάννινα, 11 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (10-07-2014) στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου .
-Οι στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για τη διενέργεια συστηματικών τροχονομικών ελέγχων με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας .
-Κατά τη διάρκεια αυτών των αστυνομικών δράσεων, ελέγχθηκαν (247) οχήματα και βεβαιώθηκαν (130) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας .
Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, στις συντονισμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (10.07.2014) το βράδυ, συμμετείχαν αστυνομικοί από τις υπηρεσίες Τροχαίας, ενώ σκοπός των συγκεκριμένων δράσεων ήταν ο έλεγχος των οχημάτων, η εντατικοποίηση ελέγχων σε φορτηγά εθνικών και διεθνών οδικών εμπορικών μεταφορών και η ασφαλής μετακίνηση τόσο των οχημάτων όσο και των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Ελέγχθηκαν:
• (265) άτομα.
• (143) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
• (104) φορτηγά εθνικών και διεθνών μεταφορών, δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης.

Βεβαιώθηκαν (130) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα:
• 37 για υπερβολική ταχύτητα.
• 3 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
• 1 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
• 2 για ανασφάλιστα οχήματα .
• 4 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
• 3 για παραβάσεις Κ.Τ.Ε.Ο.
• 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
• 1 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
• 13 για παράβαση της Νομοθεσίας περί φορτηγών.
• 65 λοιπές παραβάσεις.
Ανάλογες δράσεις τροχονομικών ελέγχων θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Ιωάννινα, 10 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών γεωργικών μηχανημάτων - εργαλείων και μία υπόθεση κλοπής από απορριμματοφόρο όχημα, στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας.
-Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται και ένας 23χρονος ημεδαπός συνεργός του .
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας Πρέβεζας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών γεωργικών μηχανημάτων - εργαλείων και μία υπόθεση κλοπής από απορριμματοφόρο όχημα, στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (09.07.2014) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει και ένα 23χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:
• Βραδινές ώρες της 8/9-07-2014 αφαίρεσαν από αγρόκτημα στην Γαβριά Άρτας ένα αρδευτικό μηχάνημα.
• Την 02-07-2014 στην Φιλιππιάδα αφαίρεσαν από απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Φιλιππιάδας, δύο μπαταρίες.
• Την 01-07-2014 αφαίρεσαν από αγρόκτημα στην Πέτρα Πρέβεζας μία καρότσα τρακτέρ.
• Την 30-06-2014 αφαίρεσαν από κτηνοτροφική μονάδα στην Πέτρα Πρέβεζας, δύο μοτέρ μηχανημάτων, μία συσκευή ηλεκτροκόλλησης, (15) ποτίστρες, (25) αλυσίδες και διάφορα άλλα εργαλεία.
• Την 29-06-2014 αφαίρεσαν από αγρόκτημα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας ένα ποτιστικό μηχάνημα.
• Την 04-05-2014 αφαίρεσαν από αποθήκη στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας ένα μπεκ ποτίσματος, μία τρόμπα αντλίας νερό και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης των δραστών.


Ιωάννινα, 10 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, περίπτωση εξαπάτησης 26χρονου μέσω διαδικτύου, σχετικά με την πώληση κινητού τηλεφώνου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης ημεδαπής για απάτη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 26χρονη ανήρτησε μέσω ιστοσελίδας του διαδικτύου ηλεκτρονική αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου. Τη συγκεκριμένη αγγελία, έπειτα από σχετική διαδικτυακή περιήγηση, εντόπισε ο 26χρονος, ο οποίος κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό χρηματικό ποσό, χωρίς ωστόσο να λάβει ουδέποτε το κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι χρήστες του διαδικτύου πρέπει:
• Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές που πραγματοποιούν μέσω του διαδικτύου και να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές σε αξιόπιστες ιστοσελίδες που ακολουθούν αξιόπιστα πρωτόκολλα ασφαλείας.
• Σε περιπτώσεις συναλλαγών μέσω διαδικτύου και για την αποφυγή πιθανής εξαπάτησής τους, κατά την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών, ή οποιοδήποτε είδους ηλεκτρονικών κρατήσεων για ταξίδια και εκδρομές, θα πρέπει να ελέγχουν αν η ιστοσελίδα που χρησιμοποιούν είναι έγκυρη και να επιλέγουν για τις συναλλαγές και αγορές τους, μόνο γνωστές και ασφαλείς ιστοσελίδες.
• Συνίσταται να χρησιμοποιούν προπληρωμένες κάρτες (prepaid cards) στις διαδικτυακές αγορές τους, ώστε να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο το ποσό που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί άμεσα, ενώ παράλληλα με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα προσθήκης χρημάτων μόνο όταν υπάρξει ανάγκη, προκειμένου να διεκπεραιώνονται με ασφάλεια οι διαδικτυακές συναλλαγές.
• Να μην υπάρχει εμπιστοσύνη στις πληροφορίες και υποσχέσεις παράξενων και αμφίβολων ιστοσελίδων.
• Να ενημερώνονται σχετικά με την ταυτότητα και την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών καταστημάτων για τα οποία θα πρέπει να προσδιορίζονται ξεκάθαρα τα στοιχεία της εταιρείας, δηλαδή το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και τα στοιχεία επικοινωνίας.
• Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος πρέπει να είναι σαφή. Ιδιαίτερη προσοχή να δίνεται στην τιμή του προϊόντος, τον τρόπο πληρωμής, το χρόνο παράδοσης και την πολιτική επιστροφών-ακυρώσεων.
• Οι όροι χρήσης της συναλλαγής πρέπει να είναι προσβάσιμοι και διαφανείς.
• Να αποφεύγουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές από υπολογιστές τρίτων ή δημόσια προσβάσιμους (π.χ. από Ίντερνετ καφέ).
• Να φυλάσσουν τους κωδικούς σε ασφαλές μέρος. Να μην χρησιμοποιούν για κωδικό ονόματα οικείων, ημερομηνίες γέννησης, επετείων, κ.λπ., που εύκολα μπορεί να προβλεφθούν.Ιωάννινα, 10 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανατηφόρο τροχαίο
Χθες (09-07-2014) στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μονοδενδρίου – Οξυάς Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους (50) μέτρων περίπου.
Από το σημείο του ατυχήματος ανασύρθηκε νεκρή, αργά χθες το απόγευμα, η 44χρονη οδηγός του οχήματος.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 10 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα για οφειλές προς το Δημόσιο.
-Το συνολικό ύψος των οφειλών του, ανέρχεται στο ποσό των 697.876,81 ευρώ.
Συνελήφθη χθες (09-07-2014) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 40χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, ο 40χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (697.876,81) ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 4 Ιουλίου 2014
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κλοπή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Παλαιόπυργο Ιωαννίνων
Σήμερα (04-07-2014) καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου, κλοπή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Παλαιόπυργο Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα, νυχτερινές ώρες της 03/04-07-2014, άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στην εκκλησία και αφαίρεσαν ένα Ιερό Ευαγγέλιο, μία εκκλησιαστική εικόνα και μία ελαιογραφία.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Κλοπή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μερόπη Ιωαννίνων


Σήμερα (04-07-2014) καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου, κλοπή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μερόπη Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα, νυχτερινές ώρες της 03/04-07-2014, άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στην εκκλησία και αφαίρεσαν ένα Ιερό Ευαγγέλιο, ένα επάργυρο Ιερό δισκοπότηρο, μία εκκλησιαστική εικόνα και ένα χειροποίητο υφαντό.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/13/2014 03:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "Γ.Α.Δ.Π.Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες