ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

"Γιάννενα πολίτες για την ανατροπή": " Όχι στο ξεπούλημα της έκτασης του στρατοπέδου Βελισσαρίου. "

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δραστηριότητα εντός του στρατοπέδου Βελισσαρίου.

Τόσο με τις απομακρύνσεις μόνιμων κατασκευών από τη πλευρά της Εθνικής Οδού (πλησίον Στρατιωτικού Πρατηρίου και κτιρίων Στρατονομίας) όσο και επιχωματώσεις και αλλαγές στη μορφολογία του εδάφους από τη πλευρά της Νικοπόλεως στη Βρυσούλα. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο τμήμα του στρατοπέδου είναι πάνω από δεκαετία ανενεργό και δεν είχαν σημειωθεί ποτέ εμφανείς εργασίες επί ...
πολλά έτη.

Πρέπει άμεσα τόσο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο και η Διοίκηση της 8ης Μεραρχίας να απαντήσουν άμεσα με τι διαταγές και εντολές πραγματοποιούνται εργασίες εντός ενός στρατοπέδου φαντάσματος από το οποίο έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλες οι μονάδες..

Τι εξυπηρετούν οι εργασίες στο στρατόπεδο από τι πλευρά της Νικοπόλεως, αν έχουν κοπεί δέντρα και ποιες υπηρεσίες πραγματοποιούν τις εργασίες..

Ο Γιαννιώτικος λαός δε θα ανεχθεί κανένος είδους παιχνίδια με την έκταση του στρατοπέδου Βελισσαρίου.
Άμεσα η έκταση να περάσει στο Δήμο και να δημιουργηθεί ενιαίο Μητροπολιτικό Πάρκο με το πάρκο Πυρσινέλλα.
Ενιαίο Μητροπολιτικό Πάρκο υψηλού πρασίνου με ήπιες αθλητικές δραστηριότητες..

Να ενημερωθούν άμεσα οι πολίτες της πόλης των Ιωαννίνων για το τι συμβαίνει εντός του στρατοπέδου φαντάσματος.

Καλούμε τους συνδημότες να είναι σε εγρήγορση το επόμενο διάστημα ώστε να μην επιτρέψουν το ξεπούλημα και την οικοδόμηση της έκτασης.
Να μην αφήσουμε την πόλη να χάσει μετά το Ξενία και τη κεντρική πλατεία έναν τέτοιο δημόσιο χώρο, μια μοναδική ευκαιρία οξυγόνου για τη πόλη.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/23/2014 01:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for ""Γιάννενα πολίτες για την ανατροπή": " Όχι στο ξεπούλημα της έκτασης του στρατοπέδου Βελισσαρίου. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες