ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται αξιολόγηση, "μπόγια" χρειάζεται.

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Πρωί 28ης Οκτωβρίου 1940
¨Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους¨. Πρώτον πολεμικόν ανακοινωθέν Συγκλονιστική η δωρική λιτότητα του κειμένου.

Νύχτα 24 Ιουλίου 1974- επιστροφή...
Καραμανλή.
Νύχτες Μεταπολίτευσης…άχρι 24 Ιουλίου 2014
¨Αι ημέτεραι κομματικές δυνάμεις μάχονται υπέρ βρωμιών και ρουσφετιών¨
Η συγκλονιστική διαδρομή της εξαχρείωσης που αποκορυφώνεται στις ημέρες μας με ¨σημεία και τέρατα¨.

Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο το χρέος της χώρας ήταν στο 124% του ΑΕΠ και εν έτει 2014 μετά από τόσες θυσίες το έφτασαν στο 174% και το "βαφτίζουν" βιώσιμο. Στο 174,1% του ΑΕΠ έφτασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat.

Σημειώνεται πως στόχος του ελληνικού “προγράμματος” είναι το χρέος από τα επίπεδα του 174% του ΑΕΠ το 2014, να μειωθεί στο 128% του ΑΕΠ το 2020 και στο 117% του ΑΕΠ το 2022.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
national-pride.org/ 22 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ;
Η χώρα δεν παράγει κυριολεκτικά τίποτα.
Μόνο ¨γεννούσε¨ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ γνήσιας και πιστοποιημένης ράτσας.
Στην μνημονιακή μεταπολίτευση μαθαίνουμε πως μπορεί να πάρει τέλος αυτός ο συνωστισμός και η ταχυφαγία των κομματόσκυλων!

«Πρέπει να γίνει μία αξιολόγηση και όπου υπάρχουν πλεονασματικοί - ενδεχομένως πολλοί, οι οποίοι είναι στα γραφεία και δεν δουλεύουν - τότε θα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους αυτοί οι άνθρωποι, γιατί είναι πλεονασματικοί.Εγώ θα έλεγα, όμως, πριν σας απαντήσω, ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι πολιτικοί να δούμε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή με ρουσφέτια των πολιτικών και να φύγουν αυτοί πρώτοι. Σε διάφορους οργανισμούς, ποιοι, με ποια ρουσφέτια τόσα χρόνια - και είναι διάφοροι, φίλοι, συγγενείς, πελάτες πολιτικών εννοώ -, και όλα αυτά να αθροιστούν σε ένα νούμερο, παρά να ψάχνουμε να διώξουμε χρήσιμους ανθρώπους»

Που ειπώθηκαν αυτά;
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε, επίσης, πως οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα πρέπει να εφαρμοστούν στη λογική ότι οι ενέργειες είναι ορθολογικές, και τόνισε ότι το θέμα δεν είναι οι απολύσεις αλλά η ανασύνταξη του κράτους.
lalipouli.blogspot.com/ 23 Ιουλίου 2014

Η ΜΠΟΡΑ πλησιάζει την Ελλάδα μας από πάνω και από κάτω, αλλά και από τα ανατολικά.. και κάποιοι ¨ευαγγελίζονται¨ Νέα Μεταπολίτευση δίχως να τους έχουν συμβουλέψει οι makers opinion τους ότι ο όρος είναι άκομψος και αποκρουστικός.

Οι δημοκρατικές ευαισθησίες του Έλληνα έχουν τρωθεί βάναυσα και αυτό που έρχεται μαζί με τα γεωπολιτικά και τα γεω- οικονομικά γεγονότα που συννέφιασαν καλοκαιριάτικα τον ορίζοντα της καθημερινότητας μας δεν θα μοιάζει με την imitation μεταπολίτευση του 74 αλλά με κάτι άλλο άγνωστο που δεν μπορούμε να το ψηλαφήσουμε αν δεν σκάσει πρώτα η γεωπολιτική μπόρα των φοβερών ανατροπών.

Στην ¨μεταμελημένη¨ Ελληνική Δημοκρατία μας δεν θα χρειάζεται ΗΓΕΤΗΣ Εθνάρχης- του τύπου 74 αλλά πολιτική ΗΓΕΣΙΑ- του τύπου ¨ ΜΠΟΓΙΑΣ¨, ανεξάρτητη ξένων πιέσεων, να δώσει τέλος στο ¨θρύλο των κομματόσκυλων¨ με γνώμονα το κοινό καλό και για να δει η πολύπαθη πατρίδα ΘΕΟΥ μέρα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ. Είναι δυνατόν τα χθεσινά κομματόσκυλα να κάνουν την αξιολόγηση πάνω σε χρήσιμο δυναμικό του Δημοσίου τομέα κατά τις επιταγές της Τρόικας;


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/24/2014 02:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Ελλάδα δεν χρειάζεται αξιολόγηση, "μπόγια" χρειάζεται. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες