ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Τα συμπεράσματα του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές...

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε και δημοσίευσε τα συμπεράσματα της για τα εκλογικά αποτελέσματα. Μεταξύ άλλων, εξ ίσου βαρύγδουπων κενοτήτων, γράφει: “Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας, η Αριστερά αναδείχτηκε εκλογικά πρώτη δύναμη και με σημαντική διαφορά”.

(Δεν έχει νόημα να αντιγράψω ολόκληρη την ανακοίνωση. Αρκεί μία πρόταση, η παραπάνω, για να καταλάβετε τη σοβαρότητα και τον ψυχισμό των συντακτών της).
Τους αρέσουν τα...
μεγάλα λόγια !
Αυτο-ικανοποιούνται!! : “Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας” .....

Καλά, ρε παληκάρια!
Πού ζείτε;
Από ποιον πλανήτη ήρθατε;
Επειδή ο λαός ανέχεται την βρωμοκατάσταση, τα έχει χάσει και κάνει τον βλάκα, τον περνάτε για εντελώς βούρλο;

Δηλαδή το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, που κυβερνά την Ελλάδα, εδώ και 30 χρόνια υπό τον τίτλο Πα.Σο.Κ, τί ήτανε: Δεξιά;

Μήπως ο Σοσιαλισμός είναι “Δεξιά” και ο δυστυχής δεν το είχα καταλάβει; 
Ή δεν ήτανε το Πα.Σο.Κ (στα λόγια, όπως κι εσείς) ριζοσπαστικό ;
Και μάλιστα πολύ περισσότερο από εσάς που τα μασάτε με τα “θα διαπραγματευθούμε απ' την αρχή” (τα Μνημόνια) 'η “θα διαπραγματευθούμε από τη μέση” και “θα διαχωρίσουμε το Μνημόνιο από την “Δανειστική Σύμβαση”, και άλλα τρελλά;

Εδώ, το Πα.Σο.Κ δεν ήταν κάν κόμμα! Ήταν Κίνημα !
Ή μήπως ξαχάσαμε το “Έξω από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ που είναι το ίδιο συνδικάτο”;
Οι πολιτικές θέσεις του είχαν υπερκαράσει το ΚΚΕ !
Αυτός ήταν ριζοσπαστισμός !... (ώσπου αποδείχτηκε οδυνηρός ορχεοσπαστισμός !)

Μη πουλάτε, λοιπόν, μαμούνι γι αστακό!...
Είσαστε η συνέχεια του Πα.Σο.Κ. και μάλιστα σε “λάϊτ” έκφανση.
Λέτε ακριβώς τα ίδια που ακούγαμε όλα αυτά τα χρόνια της καταστροφικής πορείας μας  και μάλιστα, δέχεστε στους κόλπους σας και τα ίδια συμβολικά πρόσωπα που διαλαλούσαν και πουλούσαν για χαβιάρι το “ληγμένο” εμπόρευμα.
Πουλούσαν σοσιαλισμό για να μας δώσουν άκρατο φιλελευθερισμό καί μάλιστα εμποτισμένο σε θανατηφόρα κολοβακτηρίδια... έτσι, πειραματικά....
Ο ριζοζοσπαστισμός σας φθάνει μέχρι το να δηλώνετε ότι είσαστε το ανάχωμα του Συστήματος, αυτού που μας παρέδωσε “άνευ όρων” στη διάθεση των δανειστών/τοκογλύφων , καθιστώντας την Ελλάδα προτεκτοράτο του “πλούσιου Βορρά”.

Είσαστε η σανίδα σωτηρίας του Συστήματος.
Τό ξέρετε και το ξέρουμε.
Αποδεικνύεστε, με τη στάση σας, το ίδιο καταστροφικοί για την Ελληνική κοινωνία, όσο και η άλλη μορφή του τέρατος της Σκύλλας και Χάρυβδης.

Αυτή, ξεγελά ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας με κίβδηλα λόγια , με φαντάσματα του παρελθόντος και με φοβίες του μέλλοντος.

Αλλά δεν θα σας περάσει, ούτε της Σκύλλας, ούτε της Χάρυβδης!
Οι πατριωτικές/δημοκρατικές/αντιμνομονιακές και αντισυστημικές δυνάμεις αρχίζουν να βρίσκουν κοινό βηματισμό...


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/02/2014 08:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τα συμπεράσματα του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές... "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες