ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Δήλωση του 31χρόνου εμπλεκόμενου για το Lecpetex. Ειλικρινά μετανιωμένος και

...με σεβασμό στη δικαιοσύνη!

Το SecNews δημοσιοποιεί την δήλωση του 31χρονου φερόμενου ως εμπλεκομένου στην υπόθεση με το Lecpetex, που απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η συντακτική ομάδα έχει επιβεβαιώσει πλήρως την ταυτότητα του αποστολέα μέσω του/της δικηγόρου του.
Δείτε την δήλωση του:...


"Μετά τη δημοσιότητα που απέκτησε η υπόθεση στην οποία είμαι κατηγορούμενος, και -κυρίως- τις δηλώσεις και τοποθετήσεις από την πλευρά του 27χρονου συγκατηγορουμένου μου, αισθάνομαι την ανάγκη να διαχωρίσω τη θέση μου.

Νιώθω ειλικρινά συντετριμμένος, αναλογιζόμενος ότι η επιστημονική μου περιέργεια εξελίχθηκε σε μια παραβατική συμπεριφορά, την οποία αποδοκιμάζω πλέον ρητά. Στα 31 χρόνια μου ουδέποτε είχα διανοηθεί, ότι η επιστημονική γνώση επιτρέπεται, να υπηρετεί την ανομία. 
Παρά την εμπλοκή μου στην υπόθεση αυτή, ελπίζω πως η από εδώ και στο εξής επαγγελματική και προσωπική πορεία μου θα αποδείξει, πως έχω ειλικρινά μετανιώσει για την οιαδήποτε ανάμιξη μου σε παράνομες ενέργειες.

Δεν αισθάνομαι επ ´ουδενί “ήρωας”, ή “ιδιοφυιΐα”, αποδοκιμάζω το hacking, και αισιοδοξώ ότι στο εξής η ζωή μου θα συμπορεύεται με την έννομη τάξη. θα εκτιμούσα βαθύτατα την μη αναφορά του προσώπου μου έμμεσα ή άμεσα σε δημοσιεύματα μέχρι την οριστική απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης την οποία σέβομαι και εκτιμώ."

Σεβόμενοι πλήρως την απόφαση του φερόμενου ως εμπλεκόμενου για την υπόθεση Lecpetex, δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε προσδιοριστικά στοιχεία της ταυτότητας του ούτε του/της δικηγόρου του.
Επιπλέον θα αποφύγουμε οποιαδήποτε μελλοντική αναφορά σχετικά με το πρόσωπό του, όπως ζητάει με ιδιαίτερη σοβαρότητα στη δήλωσή του.

To SecNews προσθέτει ως σχόλιο για την υπόθεση ότι :”Το να κάνει κανείς λάθος χρειάζεται θάρρος. Το να παραδεχτεί το λάθος του χρειάζεται διπλό θάρρος”.

secnews.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/24/2014 01:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δήλωση του 31χρόνου εμπλεκόμενου για το Lecpetex. Ειλικρινά μετανιωμένος και"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες