ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

"Και ΄κει που τους χρωστούσαν τους πήραν και το βόδι..."

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
"Άδοξο τέλος" είχε το θέμα των δεκατεσσάρων συμβασιούχων στο Ίδρυμα της Κόνιτσας.
Μετά από τόσους ψυχοβγαλτικούς μήνες αναμονής, έπειτα από τόσες υποσχέσεις, έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων, μέσα σε ένα απόγευμα διώχθηκαν κακήν κακώς από την εργασία που προσέφεραν από όταν τελείωσε το πρόγραμμα με το οποίο είχαν προσληφθεί, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2013 έως και τώρα χωρίς να αμοίβονται.

Και όχι μόνο τους έδιωξαν χωρίς να τους...
πληρώσουν, αλλά θεώρησαν πως καταχρηστικά εργάζονταν από τη στιγμή που είχε λήξει το πρόγραμμα.

Δεν έχει σημασία που, προεκλογικά και όχι μόνο, τους υπόσχονταν το αντίθετο.
Δεν έχει σημασία πως γραμματείς και φαρισαίοι του Υπουργείου κουβαλιόντουσαν, βόλτες, σε Γιάννενα και Κόνιτσα για να βρεθεί λύση...
Δεν έχει καν σημασία που ο Υπουργός Β. Κεγκέρογλου βαρούσε το χέρι στο τραπέζι απαιτώντας από τους υφιστάμενούς του στο Υπουργείο να βρεθεί λύση για τους συμβασιούχους.
Τα τελευταία διαδραματίστηκαν κατά την προ λίγου καιρού επίσκεψη των εργαζομένων στον Υπουργό συνοδεία του Βουλευτή Ιωαννίνων Μ. Κασσή.

Τι και αν το "έπαιξαν" διαδίκτυο, εφημερίδες και τηλεόραση...
Τι και αν η "Μέριμνα", ο φορέας που ήταν υπεύθυνος για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα των ανηλίκων, έριχνε τα βάρη στον πρώην Πρόεδρο και εκείνος με τη σειρά του στην Μέριμνα...
Τι και αν συνεχίζει να αποδυναμώνεται αυτή η κατακα(η)μένη Κόνιτσα...
Τι και αν συνεχώς σκούζουμε και φωνάζουμε...

Δείτε σχετικά.
Κι άλλο λουκέτο στην Κόνιτσα; ... Yes man...
Η απάντηση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου σε άρθρο μας σχετικά με τυχόν "κλείσιμο" του Κέντρου της Κόνιτσας.
To θέμα του κλεισίματος του Κέντρου Φιλοξενίας Παιδιών Κόνιτσας στην τηλεόραση ΑΡΤ.
"Κατάληψη" στο Ίδρυμα της Κόνιτσας από τους συμβασιούχους υπαλλήλους.
Εξελίξεις στο Ίδρυμα της Κόνιτσας. Αναβολή της κατάληψης.
Δεν "ιδρώνει το αυτί" κανενός.
Τόσο χεσμ@@@@ς μας έχουν.

Κύριοι και κυρίες (Μπέκου και λοιποί) δημιουργήσατε, εντέχνως το παραδέχομαι, την εντύπωση πως υπάρχει η πολιτική βούληση να συνεχιστεί το έργο και πως υπήρχαν προβλήματα από τον εκάστοτε "κακό" Πρόεδρο ή φορέα.
Πιστοποιείτε τώρα όμως αυτά που έλεγα και έγραφα από την αρχή... 
Πως για όλα υπάρχει κάποιο σχέδιο, δεν αφήνετε τίποτε στην τύχη.
Είστε η καταστροφή για ότι έχει απομείνει.

Και αν εκεί που τους χρωστούσατε τους πήρατε και το βόδι, είναι ίσως γιατί όλοι μας είμαστε βόδια εφόσον συνεχίζουμε να σας ανεχόμαστε.

Ντροπή μας, μα πολύ περισσότερο δική σας.   


Τρύφωνας Τιπούρτης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 7/04/2014 08:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

2 σχόλια for ""Και ΄κει που τους χρωστούσαν τους πήραν και το βόδι...""

 1. Ανώνυμος

  Τους δούλεψαν ψιλό γαζί μέχρι να πάρουν την ψήφο και μετά τους πέταξαν σαν την τρίχα απ΄το ζυμάρι.
  Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει αντιληπτό επιτέλους από τους Έλληνες ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
  Αφού τελείωσε το πρόγραμμα, ακόμα κι αν σας τάζουν ψάξτε αλλού για δουλειά, κι όταν έρθει η ώρα της κάλπης δώστε την ψήφο σ' αυτόν που θεωρείτε αντικειμενικά καλλίτερο για την χώρα.
  Όχι σ' αυτόν που σας έταξε ότι αν βγει θα σας δώσει την θεσούλα.
  40 χρόνια τάζουν προεκλογικά αυτό που ακυρώνουν μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης! Πότε θα το μάθουμε το μάθημα επιτέλους.
  Με τα ίδια μυαλά δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση.
  Δεν γίνεται να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη κρατώντας τον εαυτό μας ως όμηρο, για μια ψευτοθεσούλα, αυτών που δημιούργησαν τεχνητά την κρίση και που διέλυσαν κάθε παραγωγική ικμάδα και που ρήμαξαν την οικονομία στερώντας μας την ευκαιρία να βρούμε ή να δημιουργήσουμε την δική μας δουλειά, με αντάλλαγμα μια ψευτοθεσούλα.

  Πόσες θέσεις θα μπορούσαν να βρουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που επί μήνες εκλιπαρούν την μνημονιακή αλητεία, αν η χώρα μας είχε ευημερία και ανάπτυξη;;;;

  Για το όνομα του Θεού καταλάβαιτέ το, όλοι αυτοί είναι εχθροί της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
  Δεν είναι Έλληνες παριστάνουν τους Έλληνες! Παριστάνουν τους Έλληνες αλλά είναι ξένοι με ρατσιστικό μίσος εναντίον μας, που κάνουν τα πάντα για να μας εξοντώσουν.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

 2. Παναγιώτης

  Το καλύτερο σχόλιο ever. Respect

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες