ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Η απάντηση του Μ. Κασσή στην εφημερίδα "Δημοκρατία".

"Έχει άποψη. Λασπώστε τον."

Με αφορμή δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Μ. Κασσής , έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει την ονομασία της. Μάλλον για κάποιους η Δημοκρατία τελειώνει όταν οι ...
άλλοι έχουν αντίθετη άποψη από αυτούς. Είναι εμφανές πως το δημοσίευμα στέλνει το μήνυμα πως όποιος έχει άποψη πρέπει λασπωθεί.

Δεν εξηγείτε αλλιώς το γεγονός της σύνδεσης των απόψεών μου, που δημόσια διατυπώνω, με υποτιθέμενα «σκάνδαλα» και υποθέσεις που είτε έχουν ήδη κριθεί και δεν με αγγίζουν, είτε αποτελούν προϊόν καθαρή συκοφαντίας.

Στο περιβόητο «καρτέλ» των κοτόπουλων, ακόμη και εάν θεωρήσουμε υπαρκτό το θέμα (το οποίο, όμως έχει προκύψει απλά και μόνο για να ενισχυθούν τα υπόλοιπα καρτέλ της διανομής και διάθεσης) , δεν υπήρχε καμία αναφορά στο πρόσωπό μου και σε όσες συναντήσεις εκπροσώπων του κλάδου έχουν καταγραφεί , ουδέποτε ήμουν παρόν.

Υπηρέτησα για αρκετά χρόνια τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΠΙΝΔΟΣ και αγωνίστηκα για τον κλάδο την περίοδο της γρίπης των πτηνών και της τεράστιας αύξησης του κόστους των δημητριακών. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παραγωγοί, οι εργαζόμενοι αλλά και οι καταναλωτές. Και μάλλον αυτό δεν άρεσε σε πολλούς όψιμους φιλολαϊκούς και οπαδούς του άκρατου φιλελευθερισμού.

Στην ενασχόλησή μου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ουδέποτε καταδικάστηκα για καμία παράνομη πράξη και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να κατηγορούμαι μέσω δημοσιευμάτων που αναπαράγονται.

Υπηρέτησα για πολλά χρόνια το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο με σεβασμό και αξιοπρέπεια και χωρίς καμία ηθική έκπτωση. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι συμπατριώτες μου στα Γιάννενα και ευρύτερα. "Πλήρωσα" με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος εξαιτίας της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο και αυτό ούτε το μετανιώνω αλλά ούτε και το εγκαταλείπω.

Υπηρέτησα την Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος, Δήμαρχος και Περιφερειακός Σύμβουλος, με εντιμότητα και σεβασμό στην επιλογή των πολιτών. Με αρχές, αξίες και έργο ορατό.

Δεν έχω καμία διάθεση να επιφυλαχθώ για "νόμιμα δικαιώματα" μηνύσεων και αγωγών για συκοφαντίες, μονομερή καταγραφή δήθεν γεγονότων και προσπάθειες ανεπιτυχούς φίμωσής μου. Αυτά τα αφήνω στους γνώστες των "υπόγειων" διαδρομών.

Εγώ σας καλώ στα "αλώνια" της ελεύθερης, συνεπούς και αγωνιστικής δράσης και άποψης και όχι στα "σαλόνια" της λάσπης....

Να υπενθυμίσω δε στην εφημερίδα πως δε «διορίστηκα» Βουλευτής το 2012, αλλά μπήκα πρώτος στη Λίστα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων γιατί ένα μήνα πριν είχα συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.

Τέλος, για καμία υπόθεση που με αφορά δεν έχω κάνει χρήση της Βουλευτικής ασυλίας και εάν ο συντάκτης του άρθρου (δεν αναφέρω το όνομά του γιατί το άρθρο είναι ανυπόγραφο…) ανατρέξει στα πρακτικά της Βουλής θα το διαπιστώσει.

Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές γελοίων προσπαθειών φίμωσης κάθε διαφορετικής φωνής, πως με τέτοια δημοσιεύματα απλά ενδυναμώνουν τη θέλησή μου να μη συμβιβάζομαι με τις δυνάμεις της συντήρησης , του παλαιοκομματισμού και των υπόγειων διαδρομών».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 7/30/2014 09:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η απάντηση του Μ. Κασσή στην εφημερίδα "Δημοκρατία"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες