ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ευχαριστήρια επιστολή του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος.

Στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος  η κοινωνία στηρίζοντας το δικαίωμα των εξαρτημένων στη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη.

Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ...
στήριξαν οικονομικά και ηθικά τις δράσεις & τις εκδηλώσεις μας καθώς και το έργο που επιτελείται στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς – δωρητές :
• Δήμος Ιωαννιτών
• ΚΕΠΑΒΙ
• ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ «ΒΙΚΟΣ»
• Σαμαρείτες Ιωαννίνων
• Τροχαία Ιωαννίνων
• ΟΦΠΙ
• Ποδηλάτες της Τετάρτης
• Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων
• Ροταριανός Όμιλος Ιωαννίνων
• Paguristas
• Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
• Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
• 8η Μεραρχία Ιωαννίνων
• Πυροσβεστική Ιωαννίνων
• Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων της Ψυχοικοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λευκάδας «ΔΙΑΥΛΟΣ»

Ευχαριστούμε τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς που μας τίμησαν με την παρουσία τις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Επίσης ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε Ιωαννίνων και της Περιφέρειας Ηπείρου (Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα) που μας βοήθησαν στη προβολή των εκδηλώσεων μας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού καθώς και τις τοπικές εφημερίδες αλλά και της Περιφέρειας Ηπείρου: για την δωρεάν ένθεση και καταχώρηση του εντύπου του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Η στήριξη αυτή, ενδεικτική της ευαισθητοποίησης στο θέμα της αντιμετώπισης της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Τέλος ευχαριστούμε του εθελοντές μας και όλους τους συμπολίτες μας που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται δίπλα μας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 7/18/2014 12:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ευχαριστήρια επιστολή του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες