ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Τ. Κουίκ: " Ρεσεψιονίστ η Frontex. Δεν υπερασπίζεται τα Ευρωπαϊκά σύνορα. "

Νέα παρέμβαση για το οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που απασχολεί την Ελλάδα, αλλά και σχεδόν όλες τις μεσογειακές ευρωπαϊκές χώρες, έκανε ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ στην ετήσια Σύνοδο του ΟΑΣΕ, που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Αυτή τη φορά, στόχος του Τέρενς Κουίκ ήταν η ανυπαρξία της Frontex στην...
αναχαίτιση της εισβολής των παράνομων μεταναστών, κυρίως από τα παράλια της Τουρκίας προς τα ελληνικά νησιά.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:
«Η Frontex δεν λειτουργεί ως αποτρεπτική δύναμη. Δεν υπερασπίζεται τα ελληνικά σύνορα, που είναι και σύνορα της Ευρώπης. Επί της ουσίας υποδύεται τον ρόλο του ρεσεψιονίστ. «Καλωσορίζει» τους λαθρομετανάστες που εμφανίζονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα ή στις παραλίες των ελληνικών νησιών, και τους «σφραγίζει» τα χαρτιά εισόδου τους στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι τους εντάσσει στο καθεστώς Δουβλίνο ΙΙ, προσθέτοντας άνδρες, γυναίκες και παιδιά στην αποθήκη των ψυχών, στην οποία έχει μετατραπεί η Ελλάδα».

Ο Τέρενς Κουίκ, με βάση και τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση του, ανέφερε στους εκπροσώπους των 57 χωρών - μελών του ΟΑΣΕ, ότι «από όσες χώρες εναλλάσσονται στην δύναμη Frontex στην Ελλάδα, μόνο οι Μαλτέζοι και οι Λετονοί επιτελούν σε ικανοποιητικό βαθμό την αποτρεπτική αποστολή τους», περιπολώντας στα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου.

Ταυτόχρονα, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έσπευσε να συνυπογράψει τροπολογίες που κατέθεσε η Ιταλία για το θέμα των προσφύγων, το οποίο έφερε στην αρμόδια επιτροπή για συζήτηση και υπερψήφιση η κοινοβουλευτική αποστολή της Πορτογαλίας. Ψήφισμα το οποίο υπερψήφισε στο σύνολο του και ο Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ ούτε και στη σημερινή νέα του παρέμβαση «χαρίστηκε» στη μερκελική ευρωπαϊκή διοίκηση, επαναλαμβάνοντας ότι είναι απαράδεκτη η τακτική των Βρυξελλών στο λαθρομεταναστευτικό, που προσομοιάζει με τις τρεις μαϊμούδες, από τις οποίες η μία «δεν βλέπει», η άλλη «δεν ακούει» και η τρίτη «δεν μιλάει».

Τέλος, ζήτησε ο ΟΑΣΕ να φέρει το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, ως ένα από τα βασικά κεφάλαια που θα αποτελέσουν την ατζέντα της επόμενης ετήσιας Συνόδου, που θα γίνει στο Ελσίνκι.

«Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που αποτελεί και ζήτημα ασφάλειας για όλη την Ευρώπη» κατέληξε ο Τέρενς Κουίκ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/02/2014 07:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τ. Κουίκ: " Ρεσεψιονίστ η Frontex. Δεν υπερασπίζεται τα Ευρωπαϊκά σύνορα. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες